Gökmen Gökmenoğlu İyi Parti'den İstifa Etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2021 - 12:53, Güncelleme: 02.03.2021 - 12:53
 

Gökmen Gökmenoğlu İyi Parti'den İstifa Etti

31 Mart 2019 seçimlerinde İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı olan Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gökmenoğlu, “İyi Parti ile bağlantım kalmamıştır” dedi.
31 Mart 2019 seçimlerinde İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı olan Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gökmenoğlu, “İyi Parti ile bağlantım kalmamıştır” dedi. “Demokrat anlayış ile Türk Milliyetçiliğini daha etkin kılmak ve Türk Milletinin iktidar yürüyüşüne Meral Akşener önderliğinde ulaşmak adına, 5 Dönem yapmakta olduğum Baro Başkanlığından istifa ederek, çıktığım yol beklentilerimizi karşılayamamıştır. Kendi öz eleştirisini hiç yapmadan, sürekli başkalarını suçlamak, bir siyasi partinin yönetim anlayışı olamaz. Partinin kuruluşunda görev almış, İl, İlçe Başkanları, yönetici, üst kurul delegeleri ve kurucular kurulu üyelerinin büyük bölümü ya dışlanmış ya da partiyle gönül bağını koparmak zorunda bırakılmıştır. Dürüst insanlar manzarayı kapatan ağaçlar gibi budanmış ve budanmaktadır. Kişisel hesaplar ve egolar ilkelerin önünde duvar olmuş, eleştiri ve önerilerinizi iletebilecek kapılar kapanmış, Emekler kişisel hırs ve egolara ezdirilir olmuş ise, bu bir siyasi parti de alışkanlık haline gelmiş demektir. Partiden istifam ile kişisel ego ve hırsların da mutlu olacağını biliyorum ancak;  Demokrat Yol Arkadaşlarım ve Şahsım, uzun süredir değersizleştirilmeye ve tacizlere maruz bırakılmalar karşısında direnmiş isek de;  Türk milliyetçiği ile merkez sağ, hatta ulusalcı sol söylemler arasında sıkışmış, ülkemizde yaşanılan sosyokültürel olaylara ürkerek, ‘kim ne der?’ anlayışı ile yaklaşan, bir kimlik bunalımı içinde, adeta rüzgârın önünde sürüklenen yaprak görüntüsü verilmesi bizi ziyadesi ile üzmüştür. Kaldı ki Üst düzey açıklamalarda bile bir fikri birlik anlayışı görülmemektedir.  Türkiye ve Türk Milletine böyle bir anlayışla hizmet edilebileceğini mümkün görmüyorum. Ahlaki olan daha fazla kırgınlıklar oluşmadan, birlikteliğimizi sonlandırmaktadır. İYİ Partinin sade bir üyesi olarak Partiyle bir bağlantım kalmamıştır. Gerek İYİ Partili arkadaşlarım ile tüm teşkilatlarda yönetici ve üye olarak bulunan samimi arkadaşlarımı saygıyla selamlıyorum. Onlarla dostluğum bakidir. Türkiye ve Türk milletine hizmetten, hayatım boyunca savunduğum ilkelerden milim sapmadan, bundan sonra da bir adım geri atmadan Ülkem için mücadele edeceğimi, tüm kamuoyuna saygı ile duyururum. 
31 Mart 2019 seçimlerinde İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı olan Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gökmenoğlu, “İyi Parti ile bağlantım kalmamıştır” dedi.

31 Mart 2019 seçimlerinde İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı olan Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gökmenoğlu, “İyi Parti ile bağlantım kalmamıştır” dedi.

“Demokrat anlayış ile Türk Milliyetçiliğini daha etkin kılmak ve Türk Milletinin iktidar yürüyüşüne Meral Akşener önderliğinde ulaşmak adına, 5 Dönem yapmakta olduğum Baro Başkanlığından istifa ederek, çıktığım yol beklentilerimizi karşılayamamıştır. Kendi öz eleştirisini hiç yapmadan, sürekli başkalarını suçlamak, bir siyasi partinin yönetim anlayışı olamaz. Partinin kuruluşunda görev almış, İl, İlçe Başkanları, yönetici, üst kurul delegeleri ve kurucular kurulu üyelerinin büyük bölümü ya dışlanmış ya da partiyle gönül bağını koparmak zorunda bırakılmıştır. Dürüst insanlar manzarayı kapatan ağaçlar gibi budanmış ve budanmaktadır. Kişisel hesaplar ve egolar ilkelerin önünde duvar olmuş, eleştiri ve önerilerinizi iletebilecek kapılar kapanmış, Emekler kişisel hırs ve egolara ezdirilir olmuş ise, bu bir siyasi parti de alışkanlık haline gelmiş demektir. Partiden istifam ile kişisel ego ve hırsların da mutlu olacağını biliyorum ancak;  Demokrat Yol Arkadaşlarım ve Şahsım, uzun süredir değersizleştirilmeye ve tacizlere maruz bırakılmalar karşısında direnmiş isek de;  Türk milliyetçiği ile merkez sağ, hatta ulusalcı sol söylemler arasında sıkışmış, ülkemizde yaşanılan sosyokültürel olaylara ürkerek, ‘kim ne der?’ anlayışı ile yaklaşan, bir kimlik bunalımı içinde, adeta rüzgârın önünde sürüklenen yaprak görüntüsü verilmesi bizi ziyadesi ile üzmüştür. Kaldı ki Üst düzey açıklamalarda bile bir fikri birlik anlayışı görülmemektedir. 
Türkiye ve Türk Milletine böyle bir anlayışla hizmet edilebileceğini mümkün görmüyorum. Ahlaki olan daha fazla kırgınlıklar oluşmadan, birlikteliğimizi sonlandırmaktadır. İYİ Partinin sade bir üyesi olarak Partiyle bir bağlantım kalmamıştır. Gerek İYİ Partili arkadaşlarım ile tüm teşkilatlarda yönetici ve üye olarak bulunan samimi arkadaşlarımı saygıyla selamlıyorum. Onlarla dostluğum bakidir. Türkiye ve Türk milletine hizmetten, hayatım boyunca savunduğum ilkelerden milim sapmadan, bundan sonra da bir adım geri atmadan Ülkem için mücadele edeceğimi, tüm kamuoyuna saygı ile duyururum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.