ISPARTASPOR’DA ŞİMŞEK DÖNEMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2021 - 13:01, Güncelleme: 04.03.2021 - 13:01
 

ISPARTASPOR’DA ŞİMŞEK DÖNEMİ

Kulübümüz teknik direktörlük görevi için Hakan Şimşek ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır.
Kulübümüz teknik direktörlük görevi için Hakan Şimşek ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır. Yeni hocamızın ekibinde ise Yardımcı Antrenör olarak Turgut Kul ve Ali Özdoğan görev yapacaktır. Isparta’mıza ve Isparta spor camiamıza hayırlı uğurlu olsun Kulübümüz yeni teknik direktörü Sayın Hakan Şimşek: “Şimdiye kadar Isparta spor camiasına hizmet vermiş olan başta Hakan Hayati Karaca ve M. Gökhan Çelebi olmak üzere emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür eder, bize bu görevi layık gören Sayın başkanımız Atakan Yazgan’a da ayrıca teşekkürlerimi iletirim”. Isparta sporumuzun bulunduğu noktadan çok daha iyi yerlere gelmesi gerektiğine inandığını belirten Şimşek “Takımımızın playoff’lara kalma yolunda büyük başarı elde etmesi için çok çalışacağız. Isparta spor taraftarına ve bütün Ispartalılara coşku dolu günler yaşatacağız” dedi. Aynı zamanda hocamız Hakan Şimşek “Başarının gelmesi için hep birlikte çok çalışmalı ve taraftarımızı her maçtan sonra mutlu etmeliyiz. Ispartaspor çok büyük bir kulüp. Kulübümüzün başarılı olması için önümüzde hiçbir engel yok. En önemli husus ise birlik olmaktır. Camiamız, kıymetli Ispartalılar ve büyük Ispartaspor taraftarı birlik olduğu zaman aşamayacağımız engel, yenemeyeceğimiz takım yoktur” açıklamalarında bulundu. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.Zafer İnananlarındır, Birlikte Başaracağız.
Kulübümüz teknik direktörlük görevi için Hakan Şimşek ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır.

Kulübümüz teknik direktörlük görevi için Hakan Şimşek ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır.
Yeni hocamızın ekibinde ise Yardımcı Antrenör olarak Turgut Kul ve Ali Özdoğan görev yapacaktır. Isparta’mıza ve Isparta spor camiamıza hayırlı uğurlu olsun

Kulübümüz yeni teknik direktörü Sayın Hakan Şimşek: “Şimdiye kadar Isparta spor camiasına hizmet vermiş olan başta Hakan Hayati Karaca ve M. Gökhan Çelebi olmak üzere emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür eder, bize bu görevi layık gören Sayın başkanımız Atakan Yazgan’a da ayrıca teşekkürlerimi iletirim”. Isparta sporumuzun bulunduğu noktadan çok daha iyi yerlere gelmesi gerektiğine inandığını belirten Şimşek “Takımımızın playoff’lara kalma yolunda büyük başarı elde etmesi için çok çalışacağız. Isparta spor taraftarına ve bütün Ispartalılara coşku dolu günler yaşatacağız” dedi. Aynı zamanda hocamız Hakan Şimşek “Başarının gelmesi için hep birlikte çok çalışmalı ve taraftarımızı her maçtan sonra mutlu etmeliyiz. Ispartaspor çok büyük bir kulüp. Kulübümüzün başarılı olması için önümüzde hiçbir engel yok. En önemli husus ise birlik olmaktır. Camiamız, kıymetli Ispartalılar ve büyük Ispartaspor taraftarı birlik olduğu zaman aşamayacağımız engel, yenemeyeceğimiz takım yoktur” açıklamalarında bulundu. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Zafer İnananlarındır, Birlikte Başaracağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.