Başkan Halıcı'dan Kadınlar Günü mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2021 - 00:41, Güncelleme: 08.03.2021 - 00:41
 

Başkan Halıcı'dan Kadınlar Günü mesajı

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Halıcı: Kadınların bir ülkedeki konumları o ülkenin gelişmişlik düzeyini gösterir. Maalesef içinden geçtiğimiz süreçte görüyoruz ki ülkemizde kadınlarımız şiddet ve ayrımcılık ile karşı karşıya bırakılıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nde önemli bir yere sahip olan kadınlarımızın kazanımları birer birer aşındırılıyor. Çağdaş Türkiye Cumhuriyet’ inin mimarları olan kadınlar; tarlada, fabrikada, sokakta, evde ve mecliste, kısaca yaşamın her alanında özveriyle üretmeye devam etmektedirler. Bizde bu haklı mücadelelerinde yanlarında olmaya ve destek olmaya devam edeceğiz. TÜRKİYE CUMHURİYET’İNİN KADINLARI İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ.Gamze Esgicioğlu ve Güleda Cankel gibi kadın cinayetleri tekrar yaşanmasın diye, kadınlar şiddet ve hatta ölümle yüz yüze bırakılmasın diye mücadele etmeye devam edeceğiz. Cinsiyet eşitliğinin olduğu, hak ve özgürlüklerin sağlandığı bir Türkiye görme arzusu ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlar, kadınlarımızın eşitlik ve özgürlük mücadelesini saygıyla selamlarım.
CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Halıcı: Kadınların bir ülkedeki konumları o ülkenin gelişmişlik düzeyini gösterir. Maalesef içinden geçtiğimiz süreçte görüyoruz ki ülkemizde kadınlarımız şiddet ve ayrımcılık ile karşı karşıya bırakılıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nde önemli bir yere sahip olan kadınlarımızın kazanımları birer birer aşındırılıyor. Çağdaş Türkiye Cumhuriyet’ inin mimarları olan kadınlar; tarlada, fabrikada, sokakta, evde ve mecliste, kısaca yaşamın her alanında özveriyle üretmeye devam etmektedirler. Bizde bu haklı mücadelelerinde yanlarında olmaya ve destek olmaya devam edeceğiz.

TÜRKİYE CUMHURİYET’İNİN KADINLARI İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ.

Gamze Esgicioğlu ve Güleda Cankel gibi kadın cinayetleri tekrar yaşanmasın diye, kadınlar şiddet ve hatta ölümle yüz yüze bırakılmasın diye mücadele etmeye devam edeceğiz. Cinsiyet eşitliğinin olduğu, hak ve özgürlüklerin sağlandığı bir Türkiye görme arzusu ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlar, kadınlarımızın eşitlik ve özgürlük mücadelesini saygıyla selamlarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.