Başkan Pala Kadınları Unutmadı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2021 - 15:04, Güncelleme: 08.03.2021 - 15:04
 

Başkan Pala Kadınları Unutmadı

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara karanfil dağıttı.
Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara karanfil dağıttı. Başkan Pala, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle, önce belediyedeki bayan personellerini ziyaret ederek "Dünya Kadınlar Gününü" kutladı. Pala ayrıca kasabadaki tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak karanfil dağıttı. Kadınlar günü nedeniyle bir mesaj da yayımlayan Başkan Pala, "Ayakları altına cennet serilmiş analarımız, bilgisi ve üretkenliği ile ülke kalkınmasında yer alan hanım kardeşlerimiz; milletimizin kutsal emanetleri ve başımızın tacıdır. İster sadece evinin, ailesinin işleriyle meşgul olsun, isterse aynı zamanda çalışarak hayatın farklı alanlarında ilave sorumluluklar üstlenmiş olsun, her kadın bizatihi varlığıyla takdiri ve saygıyı hak ediyor. Yaşamın her alanında onların başarılarına ortak olmak ve kendilerini güven içinde hissetmeleri için üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmek en önemli görevlerimizden biri. Sarıidris Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hanım kardeşlerimizin yanında olmaya, kadınlara yönelik projelere, pozitif ayrımcılık yaparak, destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, bizi biz yapma hedefinde, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren, bu toprakları bize vatan kılan ruhun taşıyıcıları, bağımsızlık türkülerimizin bestecileri kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum."
Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara karanfil dağıttı.

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara karanfil dağıttı.

Başkan Pala, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle, önce belediyedeki bayan personellerini ziyaret ederek "Dünya Kadınlar Gününü" kutladı. Pala ayrıca kasabadaki tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak karanfil dağıttı.

Kadınlar günü nedeniyle bir mesaj da yayımlayan Başkan Pala, "Ayakları altına cennet serilmiş analarımız, bilgisi ve üretkenliği ile ülke kalkınmasında yer alan hanım kardeşlerimiz; milletimizin kutsal emanetleri ve başımızın tacıdır. İster sadece evinin, ailesinin işleriyle meşgul olsun, isterse aynı zamanda çalışarak hayatın farklı alanlarında ilave sorumluluklar üstlenmiş olsun, her kadın bizatihi varlığıyla takdiri ve saygıyı hak ediyor. Yaşamın her alanında onların başarılarına ortak olmak ve kendilerini güven içinde hissetmeleri için üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmek en önemli görevlerimizden biri. Sarıidris Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hanım kardeşlerimizin yanında olmaya, kadınlara yönelik projelere, pozitif ayrımcılık yaparak, destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, bizi biz yapma hedefinde, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren, bu toprakları bize vatan kılan ruhun taşıyıcıları, bağımsızlık türkülerimizin bestecileri kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.