Başkan Başdeğirmen: “Camilerimize en güzel hizmeti yapmak için çalışıyoruz”

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2021 - 22:20, Güncelleme: 08.03.2021 - 22:20
 

Başkan Başdeğirmen: “Camilerimize en güzel hizmeti yapmak için çalışıyoruz”

Halıkent Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ramazan Şahin ve beraberindeki heyet Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
Halıkent Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ramazan Şahin ve beraberindeki heyet Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Ziyarette, Halıkent Cami avlusunun yenilenmesi başta olmak üzere bugüne kadar yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür edildi. Dernek Başkanı Ramazan Şahin, “Sayın Başkanım camimize çok emekleriniz var, teşekkür ederiz. Kilit taşlarımızda sorunlarımız vardı, camimizin içi nem alıyordu. Başkanımız bu konuda bizlere yardımcı oldu, Isparta’mızda olmayan bir kilit taşını bizim camimize yaptı. Allah razı olsun. Yine camimizin yeşillendirmesi, ışıklandırması yapıldı. Camimizin etrafı da pırıl, pırıl oldu. Camimize emeğiniz çok fazla. Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Sizin hakkınız ödenmez” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, cami ve ibadet yerlerinin herkes için çok önemli ve kutsal olduğunu söyledi. Başdeğirmen, “Camilerimizin sorunlarını gidermek için bizlerde sizlere destek veriyoruz. Halıkent Camimiz bakımlı ve tertemiz bir camimiz. Sizler gereken ilgi ve alakayı gösteriyorsunuz ancak sizlerin yetişemediği yerlerde de bizler yardımcı oluyoruz. Taleplerinizi yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi. Sadece Halıkent değil, il içindeki tüm camilerin tuvaletleri başta olmak üzere çevrelerinin iyileştirilmesi ve bakımı için bir çalışma başlattıklarını söyleyen Başkan Başdeğirmen, “Şu anda 5 mahallemizin camisini bitirdik. Halife Sultan Mahallesi Mezarlığı için de bir çalışma yapıyoruz. Isparta’mızda tüm cenazelerin yıkandığı tek yer Halife Sultan Mezarlığı, burada da tek bir gasilhane vardı. İkinci bir gasilhane yaptık, kadın erkek olarak da ayırdık. Yeni morglar oluşturduk. Yine yeni bir kapalı namaz kılma yeri yaptık. Pandemi döneminde sosyal mesafeyi koruyarak en az 300 kişinin namaz kılabileceği şekilde ayarlandı. Halıkent Mahallesinde yapılacak çalışmalara da her zaman hazırız. Bütün camilerimize en güzel hizmeti yapmak için buradayız. Camilerimizin en iyi şekilde olması için bizlerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Camiye gelen bir vatandaşımızın abdest almak için lavaboya girmeye imtina etmemesi lazım. Tuvalete gittiği zaman rahatsız olmaması lazım. Bu konularda çok daha temiz ve dikkatli olmak durumundayız. Camilerimiz bizim için çok önemli” görüşlerinde bulundu. Ziyarete Dernek Başkanı Ramazan Şahin ve dernek üyeleri Sadi Ölmez, İbrahim Karabulut, Cami Hocası Ali Dündar, Müezzin Adem Arıbaş, Belediye Meclisi Üyeleri Hüseyin Ata ve Şenel Karakaya da eşlik etti. Dernek Başkanı Ramazan Şahin, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e, camilerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Ziyarette ayrıca dernek yönetimi tarafından, gençlik merkezi olarak kullanılan binanın su aldığı ve bu sorunun giderilmesi yönündeki talebi de, Başkan Başdeğirmen tarafından anında yerine getirildi. Başkan Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda çalışmalar başlatıldı.
Halıkent Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ramazan Şahin ve beraberindeki heyet Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

Halıkent Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ramazan Şahin ve beraberindeki heyet Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

Ziyarette, Halıkent Cami avlusunun yenilenmesi başta olmak üzere bugüne kadar yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür edildi. Dernek Başkanı Ramazan Şahin, “Sayın Başkanım camimize çok emekleriniz var, teşekkür ederiz. Kilit taşlarımızda sorunlarımız vardı, camimizin içi nem alıyordu. Başkanımız bu konuda bizlere yardımcı oldu, Isparta’mızda olmayan bir kilit taşını bizim camimize yaptı. Allah razı olsun. Yine camimizin yeşillendirmesi, ışıklandırması yapıldı. Camimizin etrafı da pırıl, pırıl oldu. Camimize emeğiniz çok fazla. Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Sizin hakkınız ödenmez” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, cami ve ibadet yerlerinin herkes için çok önemli ve kutsal olduğunu söyledi. Başdeğirmen, “Camilerimizin sorunlarını gidermek için bizlerde sizlere destek veriyoruz. Halıkent Camimiz bakımlı ve tertemiz bir camimiz. Sizler gereken ilgi ve alakayı gösteriyorsunuz ancak sizlerin yetişemediği yerlerde de bizler yardımcı oluyoruz. Taleplerinizi yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Sadece Halıkent değil, il içindeki tüm camilerin tuvaletleri başta olmak üzere çevrelerinin iyileştirilmesi ve bakımı için bir çalışma başlattıklarını söyleyen Başkan Başdeğirmen, “Şu anda 5 mahallemizin camisini bitirdik. Halife Sultan Mahallesi Mezarlığı için de bir çalışma yapıyoruz. Isparta’mızda tüm cenazelerin yıkandığı tek yer Halife Sultan Mezarlığı, burada da tek bir gasilhane vardı. İkinci bir gasilhane yaptık, kadın erkek olarak da ayırdık. Yeni morglar oluşturduk. Yine yeni bir kapalı namaz kılma yeri yaptık. Pandemi döneminde sosyal mesafeyi koruyarak en az 300 kişinin namaz kılabileceği şekilde ayarlandı. Halıkent Mahallesinde yapılacak çalışmalara da her zaman hazırız. Bütün camilerimize en güzel hizmeti yapmak için buradayız. Camilerimizin en iyi şekilde olması için bizlerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Camiye gelen bir vatandaşımızın abdest almak için lavaboya girmeye imtina etmemesi lazım. Tuvalete gittiği zaman rahatsız olmaması lazım. Bu konularda çok daha temiz ve dikkatli olmak durumundayız. Camilerimiz bizim için çok önemli” görüşlerinde bulundu.

Ziyarete Dernek Başkanı Ramazan Şahin ve dernek üyeleri Sadi Ölmez, İbrahim Karabulut, Cami Hocası Ali Dündar, Müezzin Adem Arıbaş, Belediye Meclisi Üyeleri Hüseyin Ata ve Şenel Karakaya da eşlik etti.

Dernek Başkanı Ramazan Şahin, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e, camilerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarette ayrıca dernek yönetimi tarafından, gençlik merkezi olarak kullanılan binanın su aldığı ve bu sorunun giderilmesi yönündeki talebi de, Başkan Başdeğirmen tarafından anında yerine getirildi. Başkan Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda çalışmalar başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.