GELENDOSTSPOR GÜÇ DEPOLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2021 - 14:23, Güncelleme: 09.03.2021 - 14:23
 

GELENDOSTSPOR GÜÇ DEPOLUYOR

Bordo-mavililer, bir yandan lig hazırlıklarını diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Bordo-mavililer, bir yandan lig hazırlıklarını diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Isparta’yı yeni sezonda Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Gelendostspor, hazırlıklarını sürdürüyor.  Gelendost Sahası’nda hazırlıklarını sürdüren bordo-mavililer, lige kadar da özel maç yaparak eksikliklerini görecek. Bordo-mavililer, iç transferde Ramazan Arabacı, Anıl Çetinkaya, Özgür Altan, Emre Bozbaş, Erhan Algül, Furkan Kayacan, Mustan Altan ve Furkan Kaygılı ile anlaştı. Dış transferde ise Gelendostspor, Yatağanspor’dan orta saha Ömer Behiç Benlidayı, Sorgun Belediyespor’dan kaleci Kadir Kaan Yalçın, stoper Muhammed Çetin Polat, Ula Belediyespor’dan orta saha Metin Baksi, Altınordu Belediyespor’dan orta saha Enes Aslan, Bolvadin Belediyespor’dan kanat oyuncusu Emrah Sunay ve Elbistan Belediyespor’dan defans oyuncusu Batuhan Ünal’ı transfer etti. Ayrıca transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavililer, 3-4 takviye daha yapmayı planlıyor. Gelendostspor’da teknik direktör Fatih Bozbaş ve sportif direktör Uğur Kuşakcı ise takıma kondisyon ve kuvvet ağırlıklı çalışma yaptırıyor.
Bordo-mavililer, bir yandan lig hazırlıklarını diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bordo-mavililer, bir yandan lig hazırlıklarını diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Isparta’yı yeni sezonda Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Gelendostspor, hazırlıklarını sürdürüyor.  Gelendost Sahası’nda hazırlıklarını sürdüren bordo-mavililer, lige kadar da özel maç yaparak eksikliklerini görecek.

Bordo-mavililer, iç transferde Ramazan Arabacı, Anıl Çetinkaya, Özgür Altan, Emre Bozbaş, Erhan Algül, Furkan Kayacan, Mustan Altan ve Furkan Kaygılı ile anlaştı.

Dış transferde ise Gelendostspor, Yatağanspor’dan orta saha Ömer Behiç Benlidayı, Sorgun Belediyespor’dan kaleci Kadir Kaan Yalçın, stoper Muhammed Çetin Polat, Ula Belediyespor’dan orta saha Metin Baksi, Altınordu Belediyespor’dan orta saha Enes Aslan, Bolvadin Belediyespor’dan kanat oyuncusu Emrah Sunay ve Elbistan Belediyespor’dan defans oyuncusu Batuhan Ünal’ı transfer etti.

Ayrıca transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavililer, 3-4 takviye daha yapmayı planlıyor.

Gelendostspor’da teknik direktör Fatih Bozbaş ve sportif direktör Uğur Kuşakcı ise takıma kondisyon ve kuvvet ağırlıklı çalışma yaptırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.