Isparta’da hırsızlık şüphelisi tutuklandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2021 - 09:42, Güncelleme: 23.03.2021 - 09:42
 

Isparta’da hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde ev ve işyerlerinde hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheli tutuklandı. Şüphelinin bir işyerinden hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 2 aydır ev ve işyerlerindeki hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. Bu kapsamda şüpheli olarak belirlenen M.S. takibe alındı. Polis düzenlediği operasyonla M.S.’yi gözaltına alırken, evinde yapılan aramada bir miktar para ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan şüphelinin bir işyerindeki hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde M.S.’nin işyerine girdiği ve çekmeceleri karıştırarak, para çaldığı anlar yer alıyor.
Isparta’nın Yalvaç ilçesinde ev ve işyerlerinde hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheli tutuklandı. Şüphelinin bir işyerinden hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 2 aydır ev ve işyerlerindeki hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. Bu kapsamda şüpheli olarak belirlenen M.S. takibe alındı. Polis düzenlediği operasyonla M.S.’yi gözaltına alırken, evinde yapılan aramada bir miktar para ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan şüphelinin bir işyerindeki hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde M.S.’nin işyerine girdiği ve çekmeceleri karıştırarak, para çaldığı anlar yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.