Gazeteciler Cemiyetinde görev dağılımı yapıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2021 - 16:30, Güncelleme: 25.03.2021 - 16:30
 

Gazeteciler Cemiyetinde görev dağılımı yapıldı

Isparta Gazeteciler Cemiyeti (IGC) yönetimi görev paylaşımı yaptı. Cemiyetin 19 Mart'taki genel kurulunda göreve seçilen Mustafa Baş ve ekibi "Yeni dönem, yeni hedef, yeni heyecan" sloganıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Isparta Gazeteciler Cemiyeti (IGC) yönetimi görev paylaşımı yaptı. Cemiyetin 19 Mart'taki genel kurulunda göreve seçilen Mustafa Baş ve ekibi "Yeni dönem, yeni hedef, yeni heyecan" sloganıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. İlin tamamının temsil edildiği yönetim, görev dağılımı yaptığı toplantıda yeni dönemin yol haritasını belirledi.Isparta Gazeteciler Cemiyeti'nin 19 Marttaki olağan genel kurulunda seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısında görev bölümünü gerçekleştirdi.Kongrede Mustafa Baş başkanlığındaki yönetim kurulunda Emre Altuğ başkanvekilliğine, Mustafa Savlu 2. Başkanlıklara getirildi.Selçuk Öcal'ın Genel Sekreterliği, Onur Bedir’in saymanlığı üstlendiği yeni yönetimde Şevket Karahan, Fatih Demirtaş üye olarak görev yapacak.Isparta Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni dönemde de mesleğin onurunu ve üyelerin haklarını koruyup geliştirecek çalışmalar yapacağını belirten Başkan Baş, " Yönetim kurulumuzla, güzel işlere imza atmak istiyoruz. Bize her zaman destek olan üyelerimizin meslekle ilgili önerilerini bize iletmesini ve katkıda bulunması ile çok daha başarılı bir dönem geçireceğimize inanıyorum" dedi. Cemiyetin yeni dönem projeleri arasında Cemiyet binası ve lokal açmak, cemiyet üyelerinin bilgilerini arttıracak seminer ve söyleşiler gerçekleştirmek vb. etkinlikler yer alıyor
Isparta Gazeteciler Cemiyeti (IGC) yönetimi görev paylaşımı yaptı. Cemiyetin 19 Mart'taki genel kurulunda göreve seçilen Mustafa Baş ve ekibi "Yeni dönem, yeni hedef, yeni heyecan" sloganıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti (IGC) yönetimi görev paylaşımı yaptı. Cemiyetin 19 Mart'taki genel kurulunda göreve seçilen Mustafa Baş ve ekibi "Yeni dönem, yeni hedef, yeni heyecan" sloganıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. İlin tamamının temsil edildiği yönetim, görev dağılımı yaptığı toplantıda yeni dönemin yol haritasını belirledi.
Isparta Gazeteciler Cemiyeti'nin 19 Marttaki olağan genel kurulunda seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısında görev bölümünü gerçekleştirdi.
Kongrede Mustafa Baş başkanlığındaki yönetim kurulunda Emre Altuğ başkanvekilliğine, Mustafa Savlu 2. Başkanlıklara getirildi.
Selçuk Öcal'ın Genel Sekreterliği, Onur Bedir’in saymanlığı üstlendiği yeni yönetimde Şevket Karahan, Fatih Demirtaş üye olarak görev yapacak.
Isparta Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni dönemde de mesleğin onurunu ve üyelerin haklarını koruyup geliştirecek çalışmalar yapacağını belirten Başkan Baş, " Yönetim kurulumuzla, güzel işlere imza atmak istiyoruz. Bize her zaman destek olan üyelerimizin meslekle ilgili önerilerini bize iletmesini ve katkıda bulunması ile çok daha başarılı bir dönem geçireceğimize inanıyorum" dedi.
Cemiyetin yeni dönem projeleri arasında Cemiyet binası ve lokal açmak, cemiyet üyelerinin bilgilerini arttıracak seminer ve söyleşiler gerçekleştirmek vb. etkinlikler yer alıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.