Semt Pazarlarının Günleri Değişti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2021 - 15:25, Güncelleme: 30.03.2021 - 15:25
 

Semt Pazarlarının Günleri Değişti

Cumartesi ve pazar günleri açılan pazarlar perşembe günü açılacak.
Cumartesi ve pazar günleri açılan pazarlar perşembe günü açılacak. Isparta’nın kırmızı bölge şehirlerarasına girmesi nedeniyle cumartesi ve Pazar sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bu nedenle cumartesi ve Pazar günleri açılan semt pazarları Perşembe gününe kaydırıldı. Pazar günleri açılan Karaağaç Pazarı bu uygulamadan faydalanacak. Çarşamba günleri Davraz Pazar Yerinde semt pazarının açılması nedeniyle Karaağaç Pazarının Perşembe günü açılması uygun görülmedi.
Cumartesi ve pazar günleri açılan pazarlar perşembe günü açılacak.

Cumartesi ve pazar günleri açılan pazarlar perşembe günü açılacak.

Isparta’nın kırmızı bölge şehirlerarasına girmesi nedeniyle cumartesi ve Pazar sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bu nedenle cumartesi ve Pazar günleri açılan semt pazarları Perşembe gününe kaydırıldı.

Pazar günleri açılan Karaağaç Pazarı bu uygulamadan faydalanacak. Çarşamba günleri Davraz Pazar Yerinde semt pazarının açılması nedeniyle Karaağaç Pazarının Perşembe günü açılması uygun görülmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.