Pilot il seçilen Isparta’da icra daireleri tek müdürlük altında birleştirildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2021 - 17:38, Güncelleme: 01.04.2021 - 17:38
 

Pilot il seçilen Isparta’da icra daireleri tek müdürlük altında birleştirildi

Adalet Bakanlığı tarafından hayata geçirilen icra dairelerinin bir müdürlük altında birleştirilmesi uygulaması pilot il olarak seçilen Isparta’da gerçekleştirildi.
Yeni uygulamayla birleştirilen Isparta icra daireleri, Isparta İcra Müdürlüğü adı altında yeni binasında hizmet vermeye başladı. 113. cadde üzerinde meslek lisesi karşısında hizmet vermeye başlayan Isparta İcra Müdürlüğü binasının açılışı Vali Ömer Seymenoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut ve adli erkanın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışın ardından katılımcılarla birlikte yeni icra müdürlüğü binasında incelemelerde bulunan Vali Seymenoğlu çalışanlara kolaylıklar dileyerek, yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. İcra Müdürlüğü’nün yeni işleyişiyle ilgili bilgi veren Cumhuriyet Başsavcısı Akbulut, “Bakanlığımızın ‘Yeni İcra Modeli’ ismini verdiği bu sistemde icra dairelerimiz tek bir çatı altında toplanıyor. Örneklendirmek gerekirse banka şubesi usulünde çalışacaklar. Zaten ofislerimiz de banko şeklinde yapılandırılıyor. Bu da icra faaliyetlerini hızlandırıyor, tek bir çatı altında topluyor, vatandaşımızın erişimini kolaylaştırıyor” dedi.
Adalet Bakanlığı tarafından hayata geçirilen icra dairelerinin bir müdürlük altında birleştirilmesi uygulaması pilot il olarak seçilen Isparta’da gerçekleştirildi.

Yeni uygulamayla birleştirilen Isparta icra daireleri, Isparta İcra Müdürlüğü adı altında yeni binasında hizmet vermeye başladı. 113. cadde üzerinde meslek lisesi karşısında hizmet vermeye başlayan Isparta İcra Müdürlüğü binasının açılışı Vali Ömer Seymenoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut ve adli erkanın katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışın ardından katılımcılarla birlikte yeni icra müdürlüğü binasında incelemelerde bulunan Vali Seymenoğlu çalışanlara kolaylıklar dileyerek, yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

İcra Müdürlüğü’nün yeni işleyişiyle ilgili bilgi veren Cumhuriyet Başsavcısı Akbulut, “Bakanlığımızın ‘Yeni İcra Modeli’ ismini verdiği bu sistemde icra dairelerimiz tek bir çatı altında toplanıyor. Örneklendirmek gerekirse banka şubesi usulünde çalışacaklar. Zaten ofislerimiz de banko şeklinde yapılandırılıyor. Bu da icra faaliyetlerini hızlandırıyor, tek bir çatı altında topluyor, vatandaşımızın erişimini kolaylaştırıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.