Tır ile hafif ticari araç çarpıştı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2021 - 12:53, Güncelleme: 07.04.2021 - 12:53
 

Tır ile hafif ticari araç çarpıştı

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde tır ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.
Isparta’nın  Eğirdir İlçesinde tır ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Mermer yüklü tır ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada tırın dorsesini çarptığı hafif ticari aracın sürücüsü Mustafa Arseven ve yanında yolcu olarak bulunan 1 kişi kazadan yara almadan kurtuldu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan 1 kişi kontrol amaçlı olarak ambulansla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesine götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Isparta’nın Eğirdir İlçesinde tır ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Isparta’nın  Eğirdir İlçesinde tır ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Mermer yüklü tır ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada tırın dorsesini çarptığı hafif ticari aracın sürücüsü Mustafa Arseven ve yanında yolcu olarak bulunan 1 kişi kazadan yara almadan kurtuldu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan 1 kişi kontrol amaçlı olarak ambulansla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesine götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.