Vali Seymenoğlu Gelendost Köy ve Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2021 - 10:48, Güncelleme: 08.04.2021 - 10:48
 

Vali Seymenoğlu Gelendost Köy ve Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Vali Ömer Seymenoğlu Gelendost ilçesine çalışma ziyareti gerçekleştirdi. İlçede ilk olarak Hükümet Konağında Kaymakam Onur Alimoğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Sezgin ile bir araya gelen Vali Seymenoğlu ilçede yürütülen çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.
Vali Ömer Seymenoğlu Gelendost ilçesine çalışma ziyareti gerçekleştirdi. İlçede ilk olarak Hükümet Konağında Kaymakam Onur Alimoğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Sezgin ile bir araya gelen Vali Seymenoğlu ilçede yürütülen çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu. Ardından Gelendost ilçesinde görev yapan  mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantıda bir araya gelen Vali Seymenoğlu, içinde bulunduğumuz salgın sürecinden tüm kesimlerin etkilediğini belirterek salgınla mücadelede  toplumun her kesimine büyük görevler düştüğünü söyledi. Vali Seymenoğlu, “Salgınla mücadeleyi topyekûn yapmalıyız. Vatandaşlarımızı bir abi, bir amca, bir muhtar gibi uyaralım. Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de maalesef vaka sayıları artıyor. Bunu bir an önce en aza indirmek için hepimizin el birliği ile çalışması lazım. Bunu yapmazsak kısıtlamalar daha da artacaktır. Lütfen çevrenizdeki herkese bunları anlatalım. Bugüne kadar yaptığınız çalışmalar için sizlere teşekkür ediyorum desteğinizin artarak devam etmesini bekliyorum.” dedi. Konuşmasında yaya önceliğini önemsemelerinin sebebinin merkezinde insan olması olduğunu vurgulayan Vali Seymenoğlu, “Arabadan indiğimiz anda hepimiz yaya oluyoruz. Trafik ışığı ve trafik polisi yoksa yaya çizgisi olan her yerde geçiş üstünlüğü yayalara ait. Ancak yayalarımız da şunu bilmeli: Yaya geçidi olmayan yerlerde öncelik yayalarda değil. Karayolunda yaya geçidi olmayan yerlerde karşıdan karşı geçmemeliyiz. Burada bir öncelik söz konusu değil.” diye konuştu. Vali Seymenoğlu ayrıca “Traktörlerimizin römorklarına muhakkak reflektör takalım. Ekiplerimiz bu konuları kontrol edecek. Aksi halde sonucu ağır kazalar meydana gelebiliyor.” dedi. Bağımlılıkla mücadele konusunda herkesin duyarlı olması gerektiğini bir kez daha yineleyen Vali Seymenoğlu, “Bu konuda muhtarımızdan destek bekliyoruz. Bu illet sadece kullananı değil tüm aileyi mahvediyor. Bununla bağlantılı olarak da metruk binaların yıkımı konusunda çalışmalara devam edelim. İçişleri Bakanlığımızın geliştirdiği UYUMA uygulamasını akıllı telefonlarınıza indirerek  bu tür ihbarlar için kullanabilirsiniz.” dedi. Toplantıda muhtarlardan, kadına  yönelik şiddetin önüne geçilmesi amacıyla hazırlanan KADES uygulaması  hakkında farkındalık oluşturmalarını da isteyen Vali Seymenoğlu, toplumun her kesiminin  Yeşilay ve Kızılay gibi derneklere de destek olması gerektiğini vurguladı. Ardından toplantıya katılan köy ve mahalle muhtarları söz alarak talep ve önerilerini Vali Seymenoğlu ve diğer ilgililerle paylaştı.
Vali Ömer Seymenoğlu Gelendost ilçesine çalışma ziyareti gerçekleştirdi. İlçede ilk olarak Hükümet Konağında Kaymakam Onur Alimoğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Sezgin ile bir araya gelen Vali Seymenoğlu ilçede yürütülen çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Vali Ömer Seymenoğlu Gelendost ilçesine çalışma ziyareti gerçekleştirdi. İlçede ilk olarak Hükümet Konağında Kaymakam Onur Alimoğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Sezgin ile bir araya gelen Vali Seymenoğlu ilçede yürütülen çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Ardından Gelendost ilçesinde görev yapan  mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantıda bir araya gelen Vali Seymenoğlu, içinde bulunduğumuz salgın sürecinden tüm kesimlerin etkilediğini belirterek salgınla mücadelede  toplumun her kesimine büyük görevler düştüğünü söyledi.

Vali Seymenoğlu, “Salgınla mücadeleyi topyekûn yapmalıyız. Vatandaşlarımızı bir abi, bir amca, bir muhtar gibi uyaralım. Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de maalesef vaka sayıları artıyor. Bunu bir an önce en aza indirmek için hepimizin el birliği ile çalışması lazım. Bunu yapmazsak kısıtlamalar daha da artacaktır. Lütfen çevrenizdeki herkese bunları anlatalım. Bugüne kadar yaptığınız çalışmalar için sizlere teşekkür ediyorum desteğinizin artarak devam etmesini bekliyorum.” dedi.

Konuşmasında yaya önceliğini önemsemelerinin sebebinin merkezinde insan olması olduğunu vurgulayan Vali Seymenoğlu, “Arabadan indiğimiz anda hepimiz yaya oluyoruz. Trafik ışığı ve trafik polisi yoksa yaya çizgisi olan her yerde geçiş üstünlüğü yayalara ait. Ancak yayalarımız da şunu bilmeli: Yaya geçidi olmayan yerlerde öncelik yayalarda değil. Karayolunda yaya geçidi olmayan yerlerde karşıdan karşı geçmemeliyiz. Burada bir öncelik söz konusu değil.” diye konuştu.

Vali Seymenoğlu ayrıca “Traktörlerimizin römorklarına muhakkak reflektör takalım. Ekiplerimiz bu konuları kontrol edecek. Aksi halde sonucu ağır kazalar meydana gelebiliyor.” dedi.

Bağımlılıkla mücadele konusunda herkesin duyarlı olması gerektiğini bir kez daha yineleyen Vali Seymenoğlu, “Bu konuda muhtarımızdan destek bekliyoruz. Bu illet sadece kullananı değil tüm aileyi mahvediyor. Bununla bağlantılı olarak da metruk binaların yıkımı konusunda çalışmalara devam edelim. İçişleri Bakanlığımızın geliştirdiği UYUMA uygulamasını akıllı telefonlarınıza indirerek  bu tür ihbarlar için kullanabilirsiniz.” dedi.

Toplantıda muhtarlardan, kadına  yönelik şiddetin önüne geçilmesi amacıyla hazırlanan KADES uygulaması  hakkında farkındalık oluşturmalarını da isteyen Vali Seymenoğlu, toplumun her kesiminin  Yeşilay ve Kızılay gibi derneklere de destek olması gerektiğini vurguladı.

Ardından toplantıya katılan köy ve mahalle muhtarları söz alarak talep ve önerilerini Vali Seymenoğlu ve diğer ilgililerle paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.