Yarışlı Gölü, görsel şölen sunuyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2021 - 15:02, Güncelleme: 15.04.2021 - 15:02
 

Yarışlı Gölü, görsel şölen sunuyor

Burdur’un Yeşilova ilçesinde bulunan Yarışlı Gölü, sonbahar ve kış aylarında farklı görüntüler oluşturuyor. Özellikle göle giren su kaynaklarının azalması bir ağacın dallarını andıran görsel şölen sunuyor.
Yeşilova ilçesindeki Yarışlı Gölü, sonbahar ve kış aylarında farklı görüntüler sunuyor. Yaz mevsiminin ardından göle giren su kaynaklarının azalmasıyla sonbaharda bir ağacın dallarını andıran görüntüler oluşuyor. Bu görsel şölenin ardından İhlas Haber Ajansı tarafından bölgede bugün çekilen görüntülerde renk tonu farklarıyla devam eden şölen drone ile kaydedildi Gölde mevsimlere göre değişen renkler, fotoğraf tutkunlarının da ilgisini çekiyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar Burdur 6. Bölge Müdürlüğü Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü Tamer Yılmaz da gölün bir ağacı andıran görüntüsünün drone ile fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabından paylaştı.
Burdur’un Yeşilova ilçesinde bulunan Yarışlı Gölü, sonbahar ve kış aylarında farklı görüntüler oluşturuyor. Özellikle göle giren su kaynaklarının azalması bir ağacın dallarını andıran görsel şölen sunuyor.

Yeşilova ilçesindeki Yarışlı Gölü, sonbahar ve kış aylarında farklı görüntüler sunuyor. Yaz mevsiminin ardından göle giren su kaynaklarının azalmasıyla sonbaharda bir ağacın dallarını andıran görüntüler oluşuyor. Bu görsel şölenin ardından İhlas Haber Ajansı tarafından bölgede bugün çekilen görüntülerde renk tonu farklarıyla devam eden şölen drone ile kaydedildi

Gölde mevsimlere göre değişen renkler, fotoğraf tutkunlarının da ilgisini çekiyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar Burdur 6. Bölge Müdürlüğü Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü Tamer Yılmaz da gölün bir ağacı andıran görüntüsünün drone ile fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.