Isparta İHH’dan Mültecilere Gıda Yardımı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2021 - 13:51, Güncelleme: 20.04.2021 - 13:51
 

Isparta İHH’dan Mültecilere Gıda Yardımı

İHH İnsani Yardım Vakfı (İHH), Isparta’da yaşayan ihtiyaç sahibi Suriyeli, Afganistanlı, Sudanlı gibi mültecilerin ailesine gıda dağıtımı gerçekleştirdi. İl Temsilcisi Osman Akçil, bu yıl yaklaşık 3 bin kişiye gıda paketi ulaştırmayı planladıklarını söyledi.
İHH İnsani Yardım Vakfı (İHH), Isparta’da yaşayan ihtiyaç sahibi Suriyeli, Afganistanlı, Sudanlı gibi mültecilerin ailesine gıda dağıtımı gerçekleştirdi. İl Temsilcisi Osman Akçil, bu yıl yaklaşık 3 bin kişiye gıda paketi ulaştırmayı planladıklarını söyledi.  ISPARTA İHH’DAN“RAMAZAN’DA UMUT VAR”Isparta İHH, Ramazan 2021 çalışmalarına ‘Ramazan’da Umut Var’ sloganıyla başladı. İHH, Koronavirüs nedeniyle sosyal mesafeye dikkat ederek yaptığı çalışmalar neticesinde Ramazan boyunca yaklaşık 3 bin kişiye hayırseverlerin yardımlarını ulaştıracak. YOKSULLARIN YÜZÜBU YILDA GÜLECEKÇeyrek asrı aşkın bir süredir her Ramazan ayında iftar sofraları kuran, kumanya ve gıda dağıtımları yapan, bağışçıların zekât, sadaka, fitre ve bağışlarını; savaş, işgal ve doğal afet bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine uzak yakın demeden ilk elden ulaştıran Isparta İHH, bu yıl yine yetimlerin ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürerek toplamda üç binden fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor. 3 BİN AİLEYE GIDAYARDIMI ULAŞTIRILIYOR…‘Ramazan’da Umut Var’ sloganı ile çalışmalarını gerçekleştirecek olan İHH ekipleri, 29 yıllık tecrübenin verdiği güvenle ulaştıkları bölgelerde yardıma muhtaç insanların, mültecilerin, yetim ailelerinin kapılarını çalarak, Ramazan bereketini yaşatıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de ve dünyada olduğu gibi Isparta’da da yetimler ile ailelerine destek olunacak, yetimlere bayramlık giysiler hediye edilecek, kumanyalar dağıtılacak, iftar sofraları kurulacak ve yetimler için nakdi yardımlarda bulunulacak. İHH’nın tüm bu yardımlarından Isparta’da yaklaşık üç bine yakın kişi istifade edecek. AKÇİL; "HER ZAMAN YARDIMAMUHTAÇLARIN YANINDAYIZ"İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil; “Bu Ramazan’da Isparta’mızda yaklaşık üç bin kişi, hayırseverlerin fitre ve zekat bağışlarından faydalanacak. Bağışçılar, “Az sadaka, çok belayı def eder” diyerek ibadet anlayışı ile yardımlarını İHH aracılığı ile mağdur ve mazlumlara gönderebilecek. 175 TL olarak belirlenen kumanya paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. İlimizde ise 3 bin kişiye ulaştırılacak” dedi. İHH’NIN İYİLİK HAREKETİNEDESTEK OLMAK İÇİNBaşta Türkiye’de ve dünyanın farklı yerlerinde zulüm gören, mağdur olan, dara düşen Müslümanlar için zekâtlarınızı, fitrelerinizi, sadakalarınızı ve kumanyalarınızı İHH’nın iyilik hareketine katabilir ve Ramazan boyunca gerçekleştireceği kampanyalara destek olabilirsiniz. Bağışçılar;-FITRE yazıp 4072’ye SMS göndererek 28 TL,-IFTAR, KUMANYA ya da BAYRAMLIK kelimelerinden birini yazıp 3072’ye SMS göndererek 5 TL,-İHH’nın banka hesaplarından, internet sitesinden online olarak ve en yakın İHH merkezine başvurarak bağış yardımında bulunabilirler.
İHH İnsani Yardım Vakfı (İHH), Isparta’da yaşayan ihtiyaç sahibi Suriyeli, Afganistanlı, Sudanlı gibi mültecilerin ailesine gıda dağıtımı gerçekleştirdi. İl Temsilcisi Osman Akçil, bu yıl yaklaşık 3 bin kişiye gıda paketi ulaştırmayı planladıklarını söyledi.

İHH İnsani Yardım Vakfı (İHH), Isparta’da yaşayan ihtiyaç sahibi Suriyeli, Afganistanlı, Sudanlı gibi mültecilerin ailesine gıda dağıtımı gerçekleştirdi. İl Temsilcisi Osman Akçil, bu yıl yaklaşık 3 bin kişiye gıda paketi ulaştırmayı planladıklarını söyledi.
 
ISPARTA İHH’DAN
“RAMAZAN’DA UMUT VAR”
Isparta İHH, Ramazan 2021 çalışmalarına ‘Ramazan’da Umut Var’ sloganıyla başladı. İHH, Koronavirüs nedeniyle sosyal mesafeye dikkat ederek yaptığı çalışmalar neticesinde Ramazan boyunca yaklaşık 3 bin kişiye hayırseverlerin yardımlarını ulaştıracak.

YOKSULLARIN YÜZÜ
BU YILDA GÜLECEK
Çeyrek asrı aşkın bir süredir her Ramazan ayında iftar sofraları kuran, kumanya ve gıda dağıtımları yapan, bağışçıların zekât, sadaka, fitre ve bağışlarını; savaş, işgal ve doğal afet bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine uzak yakın demeden ilk elden ulaştıran Isparta İHH, bu yıl yine yetimlerin ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürerek toplamda üç binden fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor.

3 BİN AİLEYE GIDA
YARDIMI ULAŞTIRILIYOR…
‘Ramazan’da Umut Var’ sloganı ile çalışmalarını gerçekleştirecek olan İHH ekipleri, 29 yıllık tecrübenin verdiği güvenle ulaştıkları bölgelerde yardıma muhtaç insanların, mültecilerin, yetim ailelerinin kapılarını çalarak, Ramazan bereketini yaşatıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de ve dünyada olduğu gibi Isparta’da da yetimler ile ailelerine destek olunacak, yetimlere bayramlık giysiler hediye edilecek, kumanyalar dağıtılacak, iftar sofraları kurulacak ve yetimler için nakdi yardımlarda bulunulacak. İHH’nın tüm bu yardımlarından Isparta’da yaklaşık üç bine yakın kişi istifade edecek.

AKÇİL; "HER ZAMAN YARDIMA
MUHTAÇLARIN YANINDAYIZ"
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil; “Bu Ramazan’da Isparta’mızda yaklaşık üç bin kişi, hayırseverlerin fitre ve zekat bağışlarından faydalanacak. Bağışçılar, “Az sadaka, çok belayı def eder” diyerek ibadet anlayışı ile yardımlarını İHH aracılığı ile mağdur ve mazlumlara gönderebilecek. 175 TL olarak belirlenen kumanya paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. İlimizde ise 3 bin kişiye ulaştırılacak” dedi.

İHH’NIN İYİLİK HAREKETİNE
DESTEK OLMAK İÇİN
Başta Türkiye’de ve dünyanın farklı yerlerinde zulüm gören, mağdur olan, dara düşen Müslümanlar için zekâtlarınızı, fitrelerinizi, sadakalarınızı ve kumanyalarınızı İHH’nın iyilik hareketine katabilir ve Ramazan boyunca gerçekleştireceği kampanyalara destek olabilirsiniz. Bağışçılar;
-FITRE yazıp 4072’ye SMS göndererek 28 TL,
-IFTAR, KUMANYA ya da BAYRAMLIK kelimelerinden birini yazıp 3072’ye SMS göndererek 5 TL,
-İHH’nın banka hesaplarından, internet sitesinden online olarak ve en yakın İHH merkezine başvurarak bağış yardımında bulunabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.