Vali Seymenoğlu ilçe denetimlerine devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2021 - 13:31, Güncelleme: 03.05.2021 - 13:31
 

Vali Seymenoğlu ilçe denetimlerine devam ediyor

Tam kapanma uygulamasının ardından alandaki çalışmalarına devam eden Vali Ömer Seymenoğlu Eğirdir ilçesini ziyaret etti.
Tam kapanma uygulamasının ardından alandaki çalışmalarına devam eden Vali Ömer Seymenoğlu Eğirdir ilçesini ziyaret etti. Vali Seymenoğlu, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ile birlikte ilçede yürütülen denetim faaliyetlerini kontrol ederek iş yerlerinde çalışanlarla ve vatandaşlarla kısa bir süre sohbet etti. Sohbetlerinde salgınla mücadelenin öneminden bahseden Vali Seymenoğlu tüm vatandaşlardan ve çalışanlardan salgınla mücadeleye tavizsiz bir şekilde devam etmelerini isteyerek desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti FİLYASYON EKİBİNE ZİYARETVali Ömer Seymenoğlu Eğirdir ilçemizde hastanelerde ve filyasyon ekiplerinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek görevlerinde kolaylıklar diledi. Ziyaretinde, “Yaşadığımız pandemi günlerinde canları pahasına yaşamsal önemlilikteki mesleklerini yerine getiren sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.” diyen Vali Seymenoğlu salgınla en ön cephede mücadele eden çalışanlara herkesin destek olması çağrısında bulundu.
Tam kapanma uygulamasının ardından alandaki çalışmalarına devam eden Vali Ömer Seymenoğlu Eğirdir ilçesini ziyaret etti.

Tam kapanma uygulamasının ardından alandaki çalışmalarına devam eden Vali Ömer Seymenoğlu Eğirdir ilçesini ziyaret etti.


Vali Seymenoğlu, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ile birlikte ilçede yürütülen denetim faaliyetlerini kontrol ederek iş yerlerinde çalışanlarla ve vatandaşlarla kısa bir süre sohbet etti.
Sohbetlerinde salgınla mücadelenin öneminden bahseden Vali Seymenoğlu tüm vatandaşlardan ve çalışanlardan salgınla mücadeleye tavizsiz bir şekilde devam etmelerini isteyerek desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti


FİLYASYON EKİBİNE ZİYARET
Vali Ömer Seymenoğlu Eğirdir ilçemizde hastanelerde ve filyasyon ekiplerinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.
Ziyaretinde, “Yaşadığımız pandemi günlerinde canları pahasına yaşamsal önemlilikteki mesleklerini yerine getiren sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.” diyen Vali Seymenoğlu salgınla en ön cephede mücadele eden çalışanlara herkesin destek olması çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.