Yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi silahla yaraladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2021 - 15:47, Güncelleme: 04.05.2021 - 15:47
 

Yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi silahla yaraladı

Isparta’da bir şahıs, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi silahla bacağından yaraladı.
Olay, saat 08.30 Fatih Mahallesi 202 Cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre F.B. ile B.Ö. yol verme meselesi yüzünden tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada F.B., yanındaki silahla B.Ö.’yü sol bacağından vurarak yaraladı. İhbar üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan B.Ö., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçan F.B., emniyet ekipleri tarafından suç aleti tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı.
Isparta’da bir şahıs, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi silahla bacağından yaraladı.

Olay, saat 08.30 Fatih Mahallesi 202 Cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre F.B. ile B.Ö. yol verme meselesi yüzünden tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada F.B., yanındaki silahla B.Ö.’yü sol bacağından vurarak yaraladı. İhbar üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan B.Ö., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan F.B., emniyet ekipleri tarafından suç aleti tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.