Isparta’da pazarlarda uzun kuyruklar oluştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2021 - 13:42, Güncelleme: 08.05.2021 - 13:42
 

Isparta’da pazarlarda uzun kuyruklar oluştu

Isparta’da tam kapanma döneminde ilk kurulan pazarların girişlerinde HES kodu ve kimlik kontrolü yapılırken, vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.
Isparta’da tam kapanma döneminde ilk kurulan pazarların girişlerinde HES kodu ve kimlik kontrolü yapılırken, vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Isparta’da tam kapanma tedbirleri kapsamında şehir merkezinde bugün 7 farklı noktada halk pazarı kuruldu. Sabah saat 10.00’dan itibaren esnafın yerini almasıyla pazarlara vatandaşlar alınmaya başlandı. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazar girişlerinde HES kodu ve kimlik kontrolü gerçekleştirdi. HES kodu ve kimlik kontrolü nedeniyle pazar girişlerine uzun kuyruklar oluştu. Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de pazar yerlerinde araç içerisinden yaptığı anonslarla vatandaşları pandemi tedbirleri konusunda uyardı. Salı pazarı önünde metrelerce kuyruk oluştuKentte en fazla yoğunluğun yaşandığı pazar yeri Yayla Mahallesi’ndeki Salı pazarı oldu. Kentin en büyük Pazar alanlarından biri olan Salı Pazarı’na girmek için vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu. Kolonya ve maske dağıtıldıIsparta Belediyesi ekipleri pazar yerleri girişlerinde vatandaşlara maske ve kolonya dağıtımı gerçekleştirdi. “Yaklaşık 1,5 saattir sırada bekliyorum”Salı pazarına girmek için sıra bekleyen Remzi Koç, “Güya korona virüs önlüyoruz öyle mi? Şu kalabalığa bakın. Ara mesafe yarım metre yok. Bunu haftaya, günlere yaysalar olmaz mı? Yazık, yaşlılar var ve oruçlular. Güya önlem alındı, pes. Yaklaşık 1,5 saattir sırada bekliyorum” dedi. “Alınan tedbirler gayet güzel”Cuma pazarına gelen Hasan Senal, pazarın çok kalabalık olduğunu ancak vatandaşların tedbirler konusunda duyarlı davrandığını söyledi. Senal, “Gördüğüm kadarıyla fiyatlar normal. Alınan tedbirler gayet güzel. Emniyet birimleri gerekli önlemleri almış. Biz de vatandaş olarak üzerimize düşen görevleri yapıyoruz” dedi. “Biraz fiyat farklılıkları var”Mehmet Altuntaş da pazarın gayet güzel olduğunu belirterek, “Yalnız biraz fiyat farklılıkları var. Bu konuda denetim yapılsa iyi olacak. Alınan tedbirler güzel. HES kodu sorulması iyi” dedi.
Isparta’da tam kapanma döneminde ilk kurulan pazarların girişlerinde HES kodu ve kimlik kontrolü yapılırken, vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Isparta’da tam kapanma döneminde ilk kurulan pazarların girişlerinde HES kodu ve kimlik kontrolü yapılırken, vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Isparta’da tam kapanma tedbirleri kapsamında şehir merkezinde bugün 7 farklı noktada halk pazarı kuruldu. Sabah saat 10.00’dan itibaren esnafın yerini almasıyla pazarlara vatandaşlar alınmaya başlandı. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazar girişlerinde HES kodu ve kimlik kontrolü gerçekleştirdi. HES kodu ve kimlik kontrolü nedeniyle pazar girişlerine uzun kuyruklar oluştu. Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de pazar yerlerinde araç içerisinden yaptığı anonslarla vatandaşları pandemi tedbirleri konusunda uyardı.


Salı pazarı önünde metrelerce kuyruk oluştu
Kentte en fazla yoğunluğun yaşandığı pazar yeri Yayla Mahallesi’ndeki Salı pazarı oldu. Kentin en büyük Pazar alanlarından biri olan Salı Pazarı’na girmek için vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu.


Kolonya ve maske dağıtıldı
Isparta Belediyesi ekipleri pazar yerleri girişlerinde vatandaşlara maske ve kolonya dağıtımı gerçekleştirdi.
“Yaklaşık 1,5 saattir sırada bekliyorum”
Salı pazarına girmek için sıra bekleyen Remzi Koç, “Güya korona virüs önlüyoruz öyle mi? Şu kalabalığa bakın. Ara mesafe yarım metre yok. Bunu haftaya, günlere yaysalar olmaz mı? Yazık, yaşlılar var ve oruçlular. Güya önlem alındı, pes. Yaklaşık 1,5 saattir sırada bekliyorum” dedi.


“Alınan tedbirler gayet güzel”
Cuma pazarına gelen Hasan Senal, pazarın çok kalabalık olduğunu ancak vatandaşların tedbirler konusunda duyarlı davrandığını söyledi. Senal, “Gördüğüm kadarıyla fiyatlar normal. Alınan tedbirler gayet güzel. Emniyet birimleri gerekli önlemleri almış. Biz de vatandaş olarak üzerimize düşen görevleri yapıyoruz” dedi.


“Biraz fiyat farklılıkları var”
Mehmet Altuntaş da pazarın gayet güzel olduğunu belirterek, “Yalnız biraz fiyat farklılıkları var. Bu konuda denetim yapılsa iyi olacak. Alınan tedbirler güzel. HES kodu sorulması iyi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.