Vali Seymenoğlu, Uluğbey köyünün taleplerini yerinde dinledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2021 - 14:46, Güncelleme: 09.05.2021 - 14:46
 

Vali Seymenoğlu, Uluğbey köyünün taleplerini yerinde dinledi

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu beraberinde Senirkent Kaymakamı Özlem Kılıçtürk ile Uluğbey köyünü ziyaret etti.
Köyde karşılaştığı vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Seymenoğlu vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek iletilen sorunlarla ilgili kaymakamlığın çalışma yapması talimatı verdi. Ardından köy muhtarı Hasan Karaaslan’la birlikte Uluğbey Camii ile Veli Baba Türbesi’ni ziyaret eden Vali Seymenoğlu 2021 yılının Cumhurbaşkanlığımız tarafından hem “Hacı Bektaş Veli Yılı” hem de “Yunus Emre ve Türkçe Yılı” olarak ilan edildiğini belirterek, Uluğbey köyünün farklı kültürel miraslarını yüzyıllardır bir arada barındırmasının Anadolu’nun muhteşem zenginliklerinin ve hoşgörüsünün çok önemli bir göstergesi olduğunu ifade etti.
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu beraberinde Senirkent Kaymakamı Özlem Kılıçtürk ile Uluğbey köyünü ziyaret etti.

Köyde karşılaştığı vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Seymenoğlu vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek iletilen sorunlarla ilgili kaymakamlığın çalışma yapması talimatı verdi.

Ardından köy muhtarı Hasan Karaaslan’la birlikte Uluğbey Camii ile Veli Baba Türbesi’ni ziyaret eden Vali Seymenoğlu 2021 yılının Cumhurbaşkanlığımız tarafından hem “Hacı Bektaş Veli Yılı” hem de “Yunus Emre ve Türkçe Yılı” olarak ilan edildiğini belirterek, Uluğbey köyünün farklı kültürel miraslarını yüzyıllardır bir arada barındırmasının Anadolu’nun muhteşem zenginliklerinin ve hoşgörüsünün çok önemli bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.