Risk Raporu Nasıl Alınır?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2021 - 11:34, Güncelleme: 19.05.2021 - 11:34
 

Risk Raporu Nasıl Alınır?

Son yıllarda ödemelerini tek bir yerden takip etmek isteyenler ya da tüm bankalardaki mevcut borç ya da hesap durumu gibi konularda detaylı bilgi almak isteyenler rotasını risk raporuna çeviriyor. 
Son yıllarda ödemelerini tek bir yerden takip etmek isteyenler ya da tüm bankalardaki mevcut borç ya da hesap durumu gibi konularda detaylı bilgi almak isteyenler rotasını risk raporuna çeviriyor.  Findeks tarafından sunulan bu hizmet kapsamında sadece tek bir yerden kredi, kredili ürün, kredili mevduat hesabı gibi bilgilere ulaşmak mümkün olabiliyor. Dolayısıyla bu rapor kredi risk raporu olarak da adlandırılıyor. Findeks risk raporu ile hangi bilgileri temin edilebileceği de merak edilen unsurlar arasında yer alıyor. Bu sorunun yanıtını sizlere kısa bir liste halinde aktarabiliriz. o Kredili ürünlerin geçmiş ödeme performanslarıo Findeks kredi puanıo Kişinin kredi notunda nasıl bir değişim olduğuo Kredi notunun Türkiye ortalamasıyla karşılaştırmasının sonucuo Kişinin kaç adet kredili ürüne sahip olduğuo Bu kredili ürünlerin çeşitlerio Tüm bankalardaki mevcut limit bilgileri ve borç bilgilerio Kredili ürünlerin açık ya da kapalı olduğu bilgisio Kredili ürünlerin geçmişteki ödeme performansıElbette bu bilgilere risk raporu olmadan da ulaşılabilir. Ancak bu durumda tüm bankaları tek tek gezmeniz ve saatlerce zaman harcamanız gerektiğini de unutmayın. Belki de böyle bir araştırma kaç banka ile çalıştığınızda bağlı olarak günlerce de sürebilir. Findeks risk raporu ise tüm bu gereksiz zaman kaybını rahatlıkla ortadan kaldırabiliyor. Özellikle birden fazla sayıda banka ile çalışanlar için söz konusu raporun çok daha önemli olduğunu belirtmek gerekir. Bu noktada akıllara gelen soru Findeks risk raporu almak için ne yapmak gerektiği olabilir. Bu sorunun yanıtı için öncelikle  internet sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor. Findeks internet sitesinde risk raporu almak için ne yapmak gerekli konusunda oldukça detaylı bilgiler ziyaretçilerle paylaşılıyor. Aynı zamanda konuyla ilgili olarak hazırlanan videolara da göz atabilirsiniz. Zira böyle bir rapora sahip olmak için uzun uğraşlar vermeniz gerekmediğini de belirtelim.  Findeks internet sitesinde yıllık kullanım için paket seçenekleri de sunuluyor. Bu paket seçenekleri ile birlikte fiyat bilgisi de yine internet sitesinde mevcut. Bu bilgilere göz atarak kendiniz için uygun olan bir paket için kolaylıkla başvuru işleminizi yapabilirsiniz.
Son yıllarda ödemelerini tek bir yerden takip etmek isteyenler ya da tüm bankalardaki mevcut borç ya da hesap durumu gibi konularda detaylı bilgi almak isteyenler rotasını risk raporuna çeviriyor. 

Son yıllarda ödemelerini tek bir yerden takip etmek isteyenler ya da tüm bankalardaki mevcut borç ya da hesap durumu gibi konularda detaylı bilgi almak isteyenler rotasını risk raporuna çeviriyor.  Findeks tarafından sunulan bu hizmet kapsamında sadece tek bir yerden kredi, kredili ürün, kredili mevduat hesabı gibi bilgilere ulaşmak mümkün olabiliyor. Dolayısıyla bu rapor kredi risk raporu olarak da adlandırılıyor.

Findeks risk raporu ile hangi bilgileri temin edilebileceği de merak edilen unsurlar arasında yer alıyor. Bu sorunun yanıtını sizlere kısa bir liste halinde aktarabiliriz.

o Kredili ürünlerin geçmiş ödeme performanslarıo Findeks kredi puanıo Kişinin kredi notunda nasıl bir değişim olduğuo Kredi notunun Türkiye ortalamasıyla karşılaştırmasının sonucuo Kişinin kaç adet kredili ürüne sahip olduğuo Bu kredili ürünlerin çeşitlerio Tüm bankalardaki mevcut limit bilgileri ve borç bilgilerio Kredili ürünlerin açık ya da kapalı olduğu bilgisio Kredili ürünlerin geçmişteki ödeme performansı

Elbette bu bilgilere risk raporu olmadan da ulaşılabilir. Ancak bu durumda tüm bankaları tek tek gezmeniz ve saatlerce zaman harcamanız gerektiğini de unutmayın. Belki de böyle bir araştırma kaç banka ile çalıştığınızda bağlı olarak günlerce de sürebilir. Findeks risk raporu ise tüm bu gereksiz zaman kaybını rahatlıkla ortadan kaldırabiliyor. Özellikle birden fazla sayıda banka ile çalışanlar için söz konusu raporun çok daha önemli olduğunu belirtmek gerekir.

Bu noktada akıllara gelen soru Findeks risk raporu almak için ne yapmak gerektiği olabilir. Bu sorunun yanıtı için öncelikle  internet sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor. Findeks internet sitesinde risk raporu almak için ne yapmak gerekli konusunda oldukça detaylı bilgiler ziyaretçilerle paylaşılıyor. Aynı zamanda konuyla ilgili olarak hazırlanan videolara da göz atabilirsiniz.

Zira böyle bir rapora sahip olmak için uzun uğraşlar vermeniz gerekmediğini de belirtelim.  Findeks internet sitesinde yıllık kullanım için paket seçenekleri de sunuluyor. Bu paket seçenekleri ile birlikte fiyat bilgisi de yine internet sitesinde mevcut. Bu bilgilere göz atarak kendiniz için uygun olan bir paket için kolaylıkla başvuru işleminizi yapabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.