Yalvaç’ın ek hastane binası Haziran’da ihaleye çıkacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2021 - 11:10, Güncelleme: 20.05.2021 - 11:10
 

Yalvaç’ın ek hastane binası Haziran’da ihaleye çıkacak

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta’daki sağlık yatırımları ve taleplerle ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü.
Özel’in Bakan Koca’yla görüştüğü başlıklardan ikisi Yalvaç Devlet Hastanesi’yle ilgili oldu. Milletvekili Özel, geçtiğimiz günlerde Bakan Koca’nın bizzat açıkladığı Yalvaç Devlet Hastanesi ek binasının ihalesi konusunun akıbetini gündeme getirdiği görüşmede, Bakan Koca’dan ihalenin Haziran ayında yapılacağı bilgisini aldı. Plan ve proje çalışmalarının tamamlandığı ek bina ile ilgili ihale çalışmalarının sürdürüldüğü, yatırım bedelinin de hazır olduğu öğrenildi. Yaklaşık on bin metrekarelik arazi üzerinde yapılacak ek hastane binasının 3.393,83 metrekare oturum alanına sahip olacağı, emsal alanının 10.377 metrekare, inşaat alanının 12.300,87 metrekare olduğu öğrenildi. Özel’in Koca’yla görüşmede bir türlü alımı gerçekleştirilemeyen tomografi cihazı talebini de dile getirdiği, Bakan Koca’nın geciken ihalenin en kısa sürede yapılacağını ifade ettiği de kaydedildi.  
Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta’daki sağlık yatırımları ve taleplerle ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü.

Özel’in Bakan Koca’yla görüştüğü başlıklardan ikisi Yalvaç Devlet Hastanesi’yle ilgili oldu.

Milletvekili Özel, geçtiğimiz günlerde Bakan Koca’nın bizzat açıkladığı Yalvaç Devlet Hastanesi ek binasının ihalesi konusunun akıbetini gündeme getirdiği görüşmede, Bakan Koca’dan ihalenin Haziran ayında yapılacağı bilgisini aldı. Plan ve proje çalışmalarının tamamlandığı ek bina ile ilgili ihale çalışmalarının sürdürüldüğü, yatırım bedelinin de hazır olduğu öğrenildi.

Yaklaşık on bin metrekarelik arazi üzerinde yapılacak ek hastane binasının 3.393,83 metrekare oturum alanına sahip olacağı, emsal alanının 10.377 metrekare, inşaat alanının 12.300,87 metrekare olduğu öğrenildi.

Özel’in Koca’yla görüşmede bir türlü alımı gerçekleştirilemeyen tomografi cihazı talebini de dile getirdiği, Bakan Koca’nın geciken ihalenin en kısa sürede yapılacağını ifade ettiği de kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.