Senir su kuyularının çalışmaları başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2021 - 21:23, Güncelleme: 03.06.2021 - 21:23
 

Senir su kuyularının çalışmaları başladı

Burdur’un içme suyu sıkıntısına alternatif çözüm olarak düşünülen Senir’de bulunan su kuyularının hacimlerinin yeterliliği ile ilgili çalışmalar başladı. Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, su kuyularındaki çalışmaları yerinde inceledi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Senir Kasabasındaki su kuyularındaki çalışmaları yerinde inceleyerek, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Burdur’un su sıkıntısına alternatif çözüm olarak yeniden faaliyete geçirilmesi planlanan Senir İçme Suyu Hattı’nda 3 kuyuda yeterli hacimde su olabileceğini ifade eden Başkan Ercengiz “Bugün Burdur Belediyesi tarafından Senir’de daha öncesinde açılan kuyuları yerinde inceledik. DSİ Bölge Müdürlüğümüz ve Belediyemiz çalışanları bugün 3 adet kuyu da yeterli hacimde su olabileceğini ifade ettiler. Bu bizim açımızdan son derece önemli. Senir suyu Burdur’umuz açısından hem nitelikli hem de kaliteli içme suyuna sahip bir kaynak. Arkadaşlarımız gerekli çalışmaları başlattılar. Önümüzdeki günlerde de göl geçişi ile ilgili gerekli çalışmaları yapıp boru bağlantılarını tamamlamak için çalışmaları başlatacağız. Lütfen İçme suyumuzu israf etmeyelim, Burdur’umuz gelecek yüzyıla da çocuklarına da yaşanabilir bir kentte içme suyu bırakabilsin” dedi.
Burdur’un içme suyu sıkıntısına alternatif çözüm olarak düşünülen Senir’de bulunan su kuyularının hacimlerinin yeterliliği ile ilgili çalışmalar başladı. Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, su kuyularındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Senir Kasabasındaki su kuyularındaki çalışmaları yerinde inceleyerek, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Burdur’un su sıkıntısına alternatif çözüm olarak yeniden faaliyete geçirilmesi planlanan Senir İçme Suyu Hattı’nda 3 kuyuda yeterli hacimde su olabileceğini ifade eden Başkan Ercengiz “Bugün Burdur Belediyesi tarafından Senir’de daha öncesinde açılan kuyuları yerinde inceledik. DSİ Bölge Müdürlüğümüz ve Belediyemiz çalışanları bugün 3 adet kuyu da yeterli hacimde su olabileceğini ifade ettiler. Bu bizim açımızdan son derece önemli. Senir suyu Burdur’umuz açısından hem nitelikli hem de kaliteli içme suyuna sahip bir kaynak.

Arkadaşlarımız gerekli çalışmaları başlattılar. Önümüzdeki günlerde de göl geçişi ile ilgili gerekli çalışmaları yapıp boru bağlantılarını tamamlamak için çalışmaları başlatacağız. Lütfen İçme suyumuzu israf etmeyelim, Burdur’umuz gelecek yüzyıla da çocuklarına da yaşanabilir bir kentte içme suyu bırakabilsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.