Isparta’da 45 yaşındaki adam evinde ölü olarak bulundu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2021 - 13:51, Güncelleme: 06.06.2021 - 13:51
 

Isparta’da 45 yaşındaki adam evinde ölü olarak bulundu

Isparta’da yakınlarının ulaşamadığı 45 yaşındaki adam evinde ölü olarak bulundu.
Olay saat 10.15 sıralarında Gülistan Mahallesi’nde site içerisindeki 12 katlı bir binanın birinci katında meydana geldi. Evinde yalnız yaşayan Adem Yörük’ten(45) haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren sağlık ekipleri yerde hareketsiz halde yatan Adem Yörük’ün öldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri de eve gelerek detaylı inceleme yaptı. Yörük’ün cenazesi savcılık incelemesinin ardından otopsi için Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Yörük’ün ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.
Isparta’da yakınlarının ulaşamadığı 45 yaşındaki adam evinde ölü olarak bulundu.

Olay saat 10.15 sıralarında Gülistan Mahallesi’nde site içerisindeki 12 katlı bir binanın birinci katında meydana geldi. Evinde yalnız yaşayan Adem Yörük’ten(45) haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren sağlık ekipleri yerde hareketsiz halde yatan Adem Yörük’ün öldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri de eve gelerek detaylı inceleme yaptı.

Yörük’ün cenazesi savcılık incelemesinin ardından otopsi için Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Yörük’ün ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.