Pandemi Üniversite tanıtımlarını sanal ortama taşıdı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2021 - 11:36, Güncelleme: 11.06.2021 - 11:36
 

Pandemi Üniversite tanıtımlarını sanal ortama taşıdı

Süleyman Demirel Üniversitesi, üniversite adayı lise son sınıf öğrencilerinin tercihlerine ışık tutmak amacıyla “Çevrimiçi SDÜ Tanıtım Programı” düzenledi.
Süleyman Demirel Üniversitesi, üniversite adayı lise son sınıf öğrencilerinin tercihlerine ışık tutmak amacıyla “Çevrimiçi SDÜ Tanıtım Programı” düzenledi. Evrensel ölçekte bilgi, teknoloji ve hizmet üreterek ilham vermeyi hedefleyen üniversitemiz, 26–27 Haziran’da gerçekleştirilecek yükseköğretim kurumları sınavı öncesinde ilimizde öğrenimlerine devam eden lise öğrencileri ile buluşarak merak edilen soruları canlı yayında yanıtladı. SDÜ Youtube kanalında yayınlanan programlarda, Araştırma ve Yenilikçilik Direktörü Prof. Dr. Serdal Terzi, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilge Hürmüzlü Kortholt ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Bulut, üniversitemizin fiziki, sosyal ve akademik olarak sunduğu tüm imkanlar hakkında bilgi verdi. Süleyman Demirel Üniversitesinin Yurt İçi ve Yurt Dışı Üniversitelerle Olan Anlaşmaları/ Erasmus, Mevlana, Farabi Değişim Programları, Bilimsel Projelere Destek Olanakları, Yabancı Dil Olanakları, Çift Anadal / Yandal fırsatları,7 gün 24 saat yaşayan kampüsü, geniş ve olimpik spor alanları, kısmi zamanlı çalışma imkanları, Avrupa’nın en iyi kütüphaneleri arasında yer alan Prof. Dr. Hasan Gürbüz Bilgi Merkezi, sağlık imkanları, 100’ü aşkın sosyal faaliyetlerde bulunabilecekleri öğrenci toplulukları hakkında öğrenciler bilgilendirildi.
Süleyman Demirel Üniversitesi, üniversite adayı lise son sınıf öğrencilerinin tercihlerine ışık tutmak amacıyla “Çevrimiçi SDÜ Tanıtım Programı” düzenledi.

Süleyman Demirel Üniversitesi, üniversite adayı lise son sınıf öğrencilerinin tercihlerine ışık tutmak amacıyla “Çevrimiçi SDÜ Tanıtım Programı” düzenledi.

Evrensel ölçekte bilgi, teknoloji ve hizmet üreterek ilham vermeyi hedefleyen üniversitemiz, 26–27 Haziran’da gerçekleştirilecek yükseköğretim kurumları sınavı öncesinde ilimizde öğrenimlerine devam eden lise öğrencileri ile buluşarak merak edilen soruları canlı yayında yanıtladı.

SDÜ Youtube kanalında yayınlanan programlarda, Araştırma ve Yenilikçilik Direktörü Prof. Dr. Serdal Terzi, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilge Hürmüzlü Kortholt ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Bulut, üniversitemizin fiziki, sosyal ve akademik olarak sunduğu tüm imkanlar hakkında bilgi verdi.

Süleyman Demirel Üniversitesinin Yurt İçi ve Yurt Dışı Üniversitelerle Olan Anlaşmaları/ Erasmus, Mevlana, Farabi Değişim Programları, Bilimsel Projelere Destek Olanakları, Yabancı Dil Olanakları, Çift Anadal / Yandal fırsatları,7 gün 24 saat yaşayan kampüsü, geniş ve olimpik spor alanları, kısmi zamanlı çalışma imkanları, Avrupa’nın en iyi kütüphaneleri arasında yer alan Prof. Dr. Hasan Gürbüz Bilgi Merkezi, sağlık imkanları, 100’ü aşkın sosyal faaliyetlerde bulunabilecekleri öğrenci toplulukları hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.