Kıyasıya yarıştılar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2021 - 13:13, Güncelleme: 12.06.2021 - 13:13
 

Kıyasıya yarıştılar

TRT (Evliya Çelebi Programı)& Isparta Belediyesi işbirliği ile"Gülü En Hızlı Şekilde Taşıma Yarışması" düzenledi.
TRT (Evliya Çelebi Programı)& Isparta Belediyesi işbirliği ile"Gülü En Hızlı Şekilde Taşıma Yarışması" düzenledi.Isparta Belediyesi personellerinden oluşan yarışmacılar Isparta Gülü'ne saygı ve farkındalık amacıyla 12 kglık çuvalların içerisindeki gülleri asla yere değdirmemek koşulu ile Belediye Önünden Start alarak Bedesten Çarşı Mevkiindeki "Müftüzade Gülcü İsmail Efendi Heykeli"ne ilk olarak ulaştıran yarışmacı olmak için kıyasıya mücadele verdi. Isparta Halkı tarafından yarışmacılara alkışlarla destek verildi.Yarışmayı Isparta Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personeli Serkan GÜRÇAY 1.lik ile tamamladı. Serkan GÜRÇAY Hocamızı diğer yarışmacılar ve TRT Ekibi başından aşağı güller dökerek tebrik etti.Yarışmanın videoları, görüntüleri önümüzdeki günlerde TRT (Evliya Çelebi Programı'nda) yayınlanacaktır.
TRT (Evliya Çelebi Programı)& Isparta Belediyesi işbirliği ile"Gülü En Hızlı Şekilde Taşıma Yarışması" düzenledi.

TRT (Evliya Çelebi Programı)& Isparta Belediyesi işbirliği ile"Gülü En Hızlı Şekilde Taşıma Yarışması" düzenledi.
Isparta Belediyesi personellerinden oluşan yarışmacılar Isparta Gülü'ne saygı ve farkındalık amacıyla 12 kglık çuvalların içerisindeki gülleri asla yere değdirmemek koşulu ile Belediye Önünden Start alarak Bedesten Çarşı Mevkiindeki "Müftüzade Gülcü İsmail Efendi Heykeli"ne ilk olarak ulaştıran yarışmacı olmak için kıyasıya mücadele verdi. Isparta Halkı tarafından yarışmacılara alkışlarla destek verildi.
Yarışmayı Isparta Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personeli Serkan GÜRÇAY 1.lik ile tamamladı. Serkan GÜRÇAY Hocamızı diğer yarışmacılar ve TRT Ekibi başından aşağı güller dökerek tebrik etti.
Yarışmanın videoları, görüntüleri önümüzdeki günlerde TRT (Evliya Çelebi Programı'nda) yayınlanacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.