ISUBÜ Ortak Akılda Buluşmaya Devam Ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2021 - 14:19, Güncelleme: 15.06.2021 - 14:19
 

ISUBÜ Ortak Akılda Buluşmaya Devam Ediyor

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde idari personeline “Aile İçi İletişim” konulu etkinlik düzenlendi.
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde idari personeline “Aile İçi İletişim” konulu etkinlik düzenlendi. Rektörlük Senato Toplantı Salonunda gerçekleşen programa ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, Genel Sekreter Sefer Kutlu, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Lütfü Büyükses, ISUBÜ Fakülte ve Yüksekokul Sekreterleri katıldı. Rektör Diler, “İdari personel ve idarecilerimizin eğitim noktasında ihtiyaçlarını belirlemek adına personel bilgi sistemimiz üzerinden bir çalışma yapıldı. Farkında olduğumuz ama beklemediğimiz bir şekilde aile içi iletişim başlığı en çok talep edilen eğitimler arasında ilk sıralarda yer aldı. Pandemi dönemi insanların daha az sosyalleşmesi, iş yaşamındaki motivasyonun aile yaşamındaki mutluluk ve huzurdan bağımsız olamayacağı düşüncesi ile ortak akıl buluşmaları kapsamındaki etkinliklerimize aile içi iletişim başlığını dahil etmeye karar verdik. Bu kapsamda Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün uzman personeli ile bize destek olmasını, aynı zamanda öğrenci merkezli yapılan protokolün personel ayağına da katkı sağlamasını istedik. Bu etkinliklerimizde idari personellerimize uzmanlar tarafından hizmet içi eğitimi verilmesini çok önemsiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, “Öncelikle Rektörümüze çok teşekkür ediyorum. İl müdürlüğümüz olarak adımızdan da anlaşılacağı gibi aileye çok önem veriyoruz. Ailede eğitim ve kültürde istediğimiz hedefe ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üniversitemiz kurulduğundan buyana ikili ilişkilerimizi üst düzeyde tutuyoruz. Üniversitemizden güzel bir teklif gelince pandemiye rağmen hemen eğitimi yapalım istedik. Üniversitemizle ikili işbirliğimizin meyvelerini bugün almaktan dolayı mutluyuz. Bu eğitimlerin sonuçlarını bakanlığımızla da paylaşacağız. Diğer illere de örnek olacağı kanaatindeyim. Emeği geçen personelimize ve eğitime katılan üniversite personeline teşekkür ediyorum” dedi. Açılış konuşmalarının ardından Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli Sosyolog Rafiye Özgedik tarafından “Aile İçi İletişim” konulu eğitim verildi.
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde idari personeline “Aile İçi İletişim” konulu etkinlik düzenlendi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde idari personeline “Aile İçi İletişim” konulu etkinlik düzenlendi. Rektörlük Senato Toplantı Salonunda gerçekleşen programa ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, Genel Sekreter Sefer Kutlu, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Lütfü Büyükses, ISUBÜ Fakülte ve Yüksekokul Sekreterleri katıldı.

Rektör Diler, “İdari personel ve idarecilerimizin eğitim noktasında ihtiyaçlarını belirlemek adına personel bilgi sistemimiz üzerinden bir çalışma yapıldı. Farkında olduğumuz ama beklemediğimiz bir şekilde aile içi iletişim başlığı en çok talep edilen eğitimler arasında ilk sıralarda yer aldı. Pandemi dönemi insanların daha az sosyalleşmesi, iş yaşamındaki motivasyonun aile yaşamındaki mutluluk ve huzurdan bağımsız olamayacağı düşüncesi ile ortak akıl buluşmaları kapsamındaki etkinliklerimize aile içi iletişim başlığını dahil etmeye karar verdik. Bu kapsamda Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün uzman personeli ile bize destek olmasını, aynı zamanda öğrenci merkezli yapılan protokolün personel ayağına da katkı sağlamasını istedik. Bu etkinliklerimizde idari personellerimize uzmanlar tarafından hizmet içi eğitimi verilmesini çok önemsiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, “Öncelikle Rektörümüze çok teşekkür ediyorum. İl müdürlüğümüz olarak adımızdan da anlaşılacağı gibi aileye çok önem veriyoruz. Ailede eğitim ve kültürde istediğimiz hedefe ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üniversitemiz kurulduğundan buyana ikili ilişkilerimizi üst düzeyde tutuyoruz. Üniversitemizden güzel bir teklif gelince pandemiye rağmen hemen eğitimi yapalım istedik. Üniversitemizle ikili işbirliğimizin meyvelerini bugün almaktan dolayı mutluyuz. Bu eğitimlerin sonuçlarını bakanlığımızla da paylaşacağız. Diğer illere de örnek olacağı kanaatindeyim. Emeği geçen personelimize ve eğitime katılan üniversite personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli Sosyolog Rafiye Özgedik tarafından “Aile İçi İletişim” konulu eğitim verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.