Hayati Yıldız Adaylığını Açıkladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2021 - 15:09, Güncelleme: 22.06.2021 - 15:09
 

Hayati Yıldız Adaylığını Açıkladı

Türk Sağlık Sen’in 5 yıl şube başkanlığını yapan Hayati Yıldız, emekliliğinin ardından Ağustos ayında yapılması planlanan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nin genel kurulunda başkanlığa aday olacağını açıkladı.
Türk Sağlık Sen’in 5 yıl şube başkanlığını yapan Hayati Yıldız, emekliliğinin ardından Ağustos ayında yapılması planlanan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nin genel kurulunda başkanlığa aday olacağını açıkladı.5 Yılı Türk Sağlık Sen Şube Başkanlığı ile geçen 32 yıllık memuriyet hayatının ardından 2018 yılında emekli olan Hayati Yıldız, Ağustos ayında yapılması planlanan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nin genel kurulunda başkanlığa aday olacağını açıkladı. Yıldız, “Ömrümüzde her başlangıcın bir sonu mutlaka vardır. 1985 yılında başladığım 32 yıllık çalışma hayatımı, 16 Ağustos 2018 yılında emekliliğe ayrılarak noktaladım. Hayatın ikinci baharı olan emeklilik hayatında sağ olsunlar çevremdeki ve beni tanıyan dostlar, sen boş duramazsın, durmamalısın dediler. Kamudaki çalışmam ve sendikacılıktan edindiğim tecrübe ile Ağustos ayında yapılması muhtemel olan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanlığı yönetimine adayım” dedi.Hayati Yıldız, “ Uzun yıllar dernek yöneticiliği yapan Kadir Ersal Beye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edip, taşıdığı bayrağı devir alarak en tepeye çıkaracağımızı kamuoyuna sizler sayesinde duyurmak istiyoruz. İlkemiz önce ülkemiz olacak. Ülkemizin temel taşları emeklilerimizin sesi olacağız. Derdi olanın dermanı olacağız” diye konuştu.Başkanlık görevini devralması durumunda, yönetim anlayışına ilişkin de ipuçları veren Yıldız, “İlimizde derneğin yapamadığı emekliler adına ekonomik, sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleyerek emeklilerimizin hayatlarına dokunuşlar yapacağız. Masa başı yönetici olmayacağız. Çağıran değil, giden araştıran olacağız. Evinde AŞI olmayana AŞ olacağız. Yapabileceğimiz sözleri vererek, emeklilerimizin mutlu olması için çalışacağız. Kanundan ve tüzükten aldığımız gücü ve desteği, emeklilerimize yansıtacağız. Ben değil, biz olacağız. Bu vesileyle Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanlığına ve yönetimine ve kamuoyunda kabul görmüş dostlarımla adayım. Kamuoyuna arz ederim. Verdiğiniz destekten dolayı basın mensupları arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim” dedi.
Türk Sağlık Sen’in 5 yıl şube başkanlığını yapan Hayati Yıldız, emekliliğinin ardından Ağustos ayında yapılması planlanan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nin genel kurulunda başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Türk Sağlık Sen’in 5 yıl şube başkanlığını yapan Hayati Yıldız, emekliliğinin ardından Ağustos ayında yapılması planlanan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nin genel kurulunda başkanlığa aday olacağını açıkladı.
5 Yılı Türk Sağlık Sen Şube Başkanlığı ile geçen 32 yıllık memuriyet hayatının ardından 2018 yılında emekli olan Hayati Yıldız, Ağustos ayında yapılması planlanan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nin genel kurulunda başkanlığa aday olacağını açıkladı. Yıldız, “Ömrümüzde her başlangıcın bir sonu mutlaka vardır. 1985 yılında başladığım 32 yıllık çalışma hayatımı, 16 Ağustos 2018 yılında emekliliğe ayrılarak noktaladım. Hayatın ikinci baharı olan emeklilik hayatında sağ olsunlar çevremdeki ve beni tanıyan dostlar, sen boş duramazsın, durmamalısın dediler. Kamudaki çalışmam ve sendikacılıktan edindiğim tecrübe ile Ağustos ayında yapılması muhtemel olan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanlığı yönetimine adayım” dedi.
Hayati Yıldız, “ Uzun yıllar dernek yöneticiliği yapan Kadir Ersal Beye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edip, taşıdığı bayrağı devir alarak en tepeye çıkaracağımızı kamuoyuna sizler sayesinde duyurmak istiyoruz. İlkemiz önce ülkemiz olacak. Ülkemizin temel taşları emeklilerimizin sesi olacağız. Derdi olanın dermanı olacağız” diye konuştu.
Başkanlık görevini devralması durumunda, yönetim anlayışına ilişkin de ipuçları veren Yıldız, “İlimizde derneğin yapamadığı emekliler adına ekonomik, sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleyerek emeklilerimizin hayatlarına dokunuşlar yapacağız. Masa başı yönetici olmayacağız. Çağıran değil, giden araştıran olacağız. Evinde AŞI olmayana AŞ olacağız. Yapabileceğimiz sözleri vererek, emeklilerimizin mutlu olması için çalışacağız. Kanundan ve tüzükten aldığımız gücü ve desteği, emeklilerimize yansıtacağız. Ben değil, biz olacağız. Bu vesileyle Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanlığına ve yönetimine ve kamuoyunda kabul görmüş dostlarımla adayım. Kamuoyuna arz ederim. Verdiğiniz destekten dolayı basın mensupları arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.