Kaymakam Erdoğan kiraz hasadına katıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2021 - 14:02, Güncelleme: 28.06.2021 - 14:02
 

Kaymakam Erdoğan kiraz hasadına katıldı

Türkiye’de kiraz üretiminin merkezi olan Uluborlu’da kiraz hasadı başladı.
Uluborlu Kaymakamı Zikrullah Erdoğan Köylere Hizmet Götürme Birliğine ait kiraz bahçesinde kiraz hasadına katılarak bereketli bir hasat dönemi diledi. Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca ve Müdür Yardımcısı Recep İlker Gök ile birlikte kiraz bahçelerini ziyaret eden Kaymakam Zikrullah Erdoğan; “ Türkiye’nin en önemli kiraz üretim merkezlerinden birisi olan ilçemizde kiraz hasadımız başladı. Arkadaşlardan aldığımız bilgiye göre bu sene rekolte 5 bin ton civarında olacak. Ve her yıl olduğu gibi bu senede kirazımız yüksek kalitede. Bizde kiraz bahçelerimizi ziyaret ederek işçi kardeşlerimizle birlikte kiraz topladık ve kolaylıklar diledik. Hayırlı, bereketli olsun.” diye konuştu
Türkiye’de kiraz üretiminin merkezi olan Uluborlu’da kiraz hasadı başladı.

Uluborlu Kaymakamı Zikrullah Erdoğan Köylere Hizmet Götürme Birliğine ait kiraz bahçesinde kiraz hasadına katılarak bereketli bir hasat dönemi diledi.
Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca ve Müdür Yardımcısı Recep İlker Gök ile birlikte kiraz bahçelerini ziyaret eden Kaymakam Zikrullah Erdoğan; “ Türkiye’nin en önemli kiraz üretim merkezlerinden birisi olan ilçemizde kiraz hasadımız başladı. Arkadaşlardan aldığımız bilgiye göre bu sene rekolte 5 bin ton civarında olacak. Ve her yıl olduğu gibi bu senede kirazımız yüksek kalitede. Bizde kiraz bahçelerimizi ziyaret ederek işçi kardeşlerimizle birlikte kiraz topladık ve kolaylıklar diledik. Hayırlı, bereketli olsun.” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.