Başarının adı BÜYÜK BAŞARI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2021 - 13:41, Güncelleme: 02.07.2021 - 13:41
 

Başarının adı BÜYÜK BAŞARI

1987’den günümüze zirvenin sahibi yine değişmedi. Büyük Başarı Kurs Merkezi 34 yıldan bu yana Isparta’da birçok öğrenciyi hedefine ulaştırdı.
1987’den günümüze zirvenin sahibi yine değişmedi. Büyük Başarı Kurs Merkezi 34 yıldan bu yana Isparta’da birçok öğrenciyi hedefine ulaştırdı. 6 Haziran 2021’de düzenlenen Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Sonuçlarına göre 2021 LGS’de Yunus Emre YEŞİLYAYLA 0,05 - Ahmet Can YILMAZ 0,27 - Sümeyye Akay 0,40 - Bilgehan Hakan TORUN 0,45 - Taha Yılmaz BEŞİR 0,58 ve Metehan TALAY 0,67 Türkiye geneli yüzdelik dilimle, %0-%1 arası 6 Öğrencisine %1-%2 arası 3 Öğrencisine %3-%5 arası 3 Öğrencisine %5-%10 arası 13 Öğrencisine Türkiye geneli derecesi kazandırdı.. Büyük Başarı Kurs Merkezi Kurucusu Nesim Akçil, yaptığı açıklamada, pandemi süreci olmasına rağmen online ya da yüz yüze eğitime ara vermeden kesintisiz devam ettiklerini belirtti. Ayrıca “Bu başarının elde edilmesinde Büyük Başarı Eğitim Kurumlarının 34 yıllık deneyimi, tecrübesi ve uyguladığımız eğitim sistemimiz ile değişen sisteme çok hızlı bir şekilde öğrencilerimizi entegre ederek sınava hazırlamış olmamızdır dedi. Büyük Başarı Kurs Merkezi yıl boyunca gerek aylık denemeler gerekse 1.Dönemin ve 2.Dönemin sonunda yapılan LGS KAMP programları ile deneme sınavları uygulayarak öğrencilerini sınava hazırlamaktadır. Bu sınavlarda öğrencilerimizin eksiklerini tespit ederek, sonuca göre özverili ve tecrübeli öğretmenlerimiz tarafından ek olarak etüt ve rehberlik çalışması yaptık.” Dedi. Kurucu Akçil, dereceye giren öğrencileri tebrik ederken Öğrencilerin bu başarıyı sağlamalarında emeği olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yöneticilerine, öğretmen ve ailelerine teşekkür etti. Ayrıca Akçil Büyük Başarı Koleji Fen - Anadolu Lisesi için %1’lik dilime öğrencilere %100 EĞİTİM BURSU imkanı sağlayacaklarını sözlerine ekledi.
1987’den günümüze zirvenin sahibi yine değişmedi. Büyük Başarı Kurs Merkezi 34 yıldan bu yana Isparta’da birçok öğrenciyi hedefine ulaştırdı.

1987’den günümüze zirvenin sahibi yine değişmedi. Büyük Başarı Kurs Merkezi 34 yıldan bu yana Isparta’da birçok öğrenciyi hedefine ulaştırdı.

6 Haziran 2021’de düzenlenen Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Sonuçlarına göre 2021 LGS’de Yunus Emre YEŞİLYAYLA 0,05 - Ahmet Can YILMAZ 0,27 - Sümeyye Akay 0,40 - Bilgehan Hakan TORUN 0,45 - Taha Yılmaz BEŞİR 0,58 ve Metehan TALAY 0,67 Türkiye geneli yüzdelik dilimle,

%0-%1 arası 6 Öğrencisine
%1-%2 arası 3 Öğrencisine
%3-%5 arası 3 Öğrencisine
%5-%10 arası 13 Öğrencisine
Türkiye geneli derecesi kazandırdı..

Büyük Başarı Kurs Merkezi Kurucusu Nesim Akçil, yaptığı açıklamada, pandemi süreci olmasına rağmen online ya da yüz yüze eğitime ara vermeden kesintisiz devam ettiklerini belirtti. Ayrıca “Bu başarının elde edilmesinde Büyük Başarı Eğitim Kurumlarının 34 yıllık deneyimi, tecrübesi ve uyguladığımız eğitim sistemimiz ile değişen sisteme çok hızlı bir şekilde öğrencilerimizi entegre ederek sınava hazırlamış olmamızdır dedi.

Büyük Başarı Kurs Merkezi yıl boyunca gerek aylık denemeler gerekse 1.Dönemin ve 2.Dönemin sonunda yapılan LGS KAMP programları ile deneme sınavları uygulayarak öğrencilerini sınava hazırlamaktadır. Bu sınavlarda öğrencilerimizin eksiklerini tespit ederek, sonuca göre özverili ve tecrübeli öğretmenlerimiz tarafından ek olarak etüt ve rehberlik çalışması yaptık.” Dedi.

Kurucu Akçil, dereceye giren öğrencileri tebrik ederken Öğrencilerin bu başarıyı sağlamalarında emeği olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yöneticilerine, öğretmen ve ailelerine teşekkür etti.

Ayrıca Akçil Büyük Başarı Koleji Fen - Anadolu Lisesi için %1’lik dilime öğrencilere %100 EĞİTİM BURSU imkanı sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.