Isparta dijital içerik üreticilerini ağırladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2021 - 09:46, Güncelleme: 03.07.2021 - 09:46
 

Isparta dijital içerik üreticilerini ağırladı

Isparta’yı ziyaret eden dijital içerik üreticileri, 3 gün boyunca gezdikleri yerleri sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşarak kentin tanıtımına katkı sağladı.
‘ Türkiye’nin çiçek bahçesi’ olarak tanınan ve binlerce yıllık tarihe sahip kültürü, ekonomisi, turistik ve doğal güzellikleriyle son yıllarda en gözde illerden biri olan Isparta, dijital içerik üreticilerini ağırladı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda, daha çok kişiye ulaşarak kentin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla, kendi alanlarında tanınmış isimlerden oluşan dijital içerik üreticileri, 3 gün boyunca kentteki lavanta ve gül bahçeleri, Eğirdir Gölü, Kızıldağ Milli Parkı, Mada Adası, Davraz Kayak Merkezi ile İslamköy’ü gezdi. Geziler sırasında dijital içerik üreticileri, sosyal medya hesaplarından Isparta’nın tarihi ve doğa güzelliklerini takipçileriyle paylaştı.
Isparta’yı ziyaret eden dijital içerik üreticileri, 3 gün boyunca gezdikleri yerleri sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşarak kentin tanıtımına katkı sağladı.

‘ Türkiye’nin çiçek bahçesi’ olarak tanınan ve binlerce yıllık tarihe sahip kültürü, ekonomisi, turistik ve doğal güzellikleriyle son yıllarda en gözde illerden biri olan Isparta, dijital içerik üreticilerini ağırladı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda, daha çok kişiye ulaşarak kentin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla, kendi alanlarında tanınmış isimlerden oluşan dijital içerik üreticileri, 3 gün boyunca kentteki lavanta ve gül bahçeleri, Eğirdir Gölü, Kızıldağ Milli Parkı, Mada Adası, Davraz Kayak Merkezi ile İslamköy’ü gezdi.

Geziler sırasında dijital içerik üreticileri, sosyal medya hesaplarından Isparta’nın tarihi ve doğa güzelliklerini takipçileriyle paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.