Coronanın En Tehlikeli Varyantı Isparta’da Görüldü…

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2021 - 11:25, Güncelleme: 03.07.2021 - 11:25
 

Coronanın En Tehlikeli Varyantı Isparta’da Görüldü…

Ülkemizde koronavirüs ile mücadelede aşı çalışmaları tüm hızı ile devam ederken virüsün mutasyon
Farklı illerde görülen delta varyantı Isparta’ya da ulaştı. Isparta’da koronavirüs testi yapılan kişiler arasında ki 2 kişide korona virüsün mutasyona uğramış hali olan delta varyantı tespit edildi. Delta varyantının Isparta’da yayılımının önlenmesi noktasında 2 kişinin üs düzey tedbirlerle evlerinde karantinaya alındığı öğrenildi. 2 kişinin evlerinde 14 gün boyunca karantinada olacağı ve sağlık durumlarının kontrol edileceği açıklandı. Öte yandan Isparta’da ki yurtlarda ise 2’si karantina kaçağı olmak üzere 16 korona virüs vakası hastası ve temaslısının karantina altında olduğu belirtildi
Ülkemizde koronavirüs ile mücadelede aşı çalışmaları tüm hızı ile devam ederken virüsün mutasyon

Farklı illerde görülen delta varyantı Isparta’ya da ulaştı. Isparta’da koronavirüs testi yapılan kişiler arasında ki 2 kişide korona virüsün mutasyona uğramış hali olan delta varyantı tespit edildi. Delta varyantının Isparta’da yayılımının önlenmesi noktasında 2 kişinin üs düzey tedbirlerle evlerinde karantinaya alındığı öğrenildi.

2 kişinin evlerinde 14 gün boyunca karantinada olacağı ve sağlık durumlarının kontrol edileceği açıklandı. Öte yandan Isparta’da ki yurtlarda ise 2’si karantina kaçağı olmak üzere 16 korona virüs vakası hastası ve temaslısının karantina altında olduğu belirtildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.