Türkiye Kamu-Sen büyümeye devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2021 - 13:26, Güncelleme: 05.07.2021 - 13:26
 

Türkiye Kamu-Sen büyümeye devam ediyor

Kamu görevlileri sendikalarının üye sayıları Resmi Gazete’de yayımlanarak netliğe kavuştu. Buna göre Türkiye Kamu-Sen toplamda 4 bin 83 üye artışıyla bütün konfederasyonlar içinde tek büyüyen konfederasyon oldu.
Kamu görevlileri sendikalarının üye sayıları Resmi Gazete’de yayımlanarak netliğe kavuştu. Buna göre Türkiye Kamu-Sen toplamda 4 bin 83 üye artışıyla bütün konfederasyonlar içinde tek büyüyen konfederasyon oldu. Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Balaban, Resmi Gazete’de yayımlanan üye sayılarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Her türlü olumsuz şarta karşın konfederasyonumuza ve  sendikalarımıza gösterilen bu teveccüh, geleceğe olan inancımızı taze tutuyor. Bu şartlarda tek büyüyen konfederasyon olma unvanını bizlere yaşatan kamu görevlilerine en içten sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Balaban, “ Pandemi sürecinin sendikal faaliyetlerin aksamasına yol açan olumsuz etkilerine, gördüğümüz baskılara ve kamu görevlilerine yapılan haksız yönlendirmelere rağmen Türk memuru tercihini bu yıl da gerçek sendikacılığın adresi, Türkiye Kamu-Sen’den yana kullandı. Her türlü olumsuz şarta karşın konfederasyonumuza ve sendikalarımıza gösterilen bu teveccüh, geleceğe olan inancımızı taze tutuyor, dik duruşun, doğrunun ve haklının yanında olmanın sembolü olarak daha da büyüme ve en kısa sürede yetkiyi yeniden alarak Türk memurunu daha güzel yarınlara taşıma gayretlerimizi besliyor. Elbette ki, bizleri bugünlere taşıyan, gelecek adına umut içinde ve kararlılıkla yürümemize rehberlik eden en büyük unsur vatan ve millet aşığı, dürüst, inandığı yoldan sapmayan, değerlerine sahip çıkan ve hakkı hâkim kılmak için gücümüze güç katan, mücadelemize omuz veren ve bugün itibarı ile 430 bin 183 üyeye ulaşmamızı sağlayan yürekli kamu görevlilerimizdir. Hayati riskleri içinde barındıran küresel salgın döneminde bir taraftan vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet sunarken bir taraftan da Konfederasyonumuzun bayrağını en yükseklere taşıma azmi ile fedakârca emek sarf eden işyeri temsilcisi, şube yönetim kurulu üyesi, şube başkanı, il temsilcisi, genel merkez yönetim kurulu üyesi ve sendika başkanı olarak görev yapan tüm yol arkadaşlarımıza emeklerinden ve katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Memurlarımızın mutlu, müreffeh geleceği, milletimizin birliği ve dirliği için verdiğimiz mücadelede destek ve teveccühünü bizlerden esirgemeyen, ailemize yeni katılarak tek büyüyen konfederasyon olmamıza katkı sağlayan 4 bin 83 çalışanımıza ve toplamda 430 bin 183 üyemize, gösterdikleri kararlılık için teşekkür ediyorum. Mücadeleci sendikacılığın adresi, doğrunun ve haklının yanında saf tutan kahramanların güvenli sığınağı Türkiye Kamu-Sen olarak çizgimizden şaşmadan, ilkelerinden ödün vermeden, memurlarımızın bu teveccühüne layık olmak için daha da büyük gayret içinde olacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi. 
Kamu görevlileri sendikalarının üye sayıları Resmi Gazete’de yayımlanarak netliğe kavuştu. Buna göre Türkiye Kamu-Sen toplamda 4 bin 83 üye artışıyla bütün konfederasyonlar içinde tek büyüyen konfederasyon oldu.

Kamu görevlileri sendikalarının üye sayıları Resmi Gazete’de yayımlanarak netliğe kavuştu. Buna göre Türkiye Kamu-Sen toplamda 4 bin 83 üye artışıyla bütün konfederasyonlar içinde tek büyüyen konfederasyon oldu.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Balaban, Resmi Gazete’de yayımlanan üye sayılarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Her türlü olumsuz şarta karşın konfederasyonumuza ve  sendikalarımıza gösterilen bu teveccüh, geleceğe olan inancımızı taze tutuyor. Bu şartlarda tek büyüyen konfederasyon olma unvanını bizlere yaşatan kamu görevlilerine en içten sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Balaban, “ Pandemi sürecinin sendikal faaliyetlerin aksamasına yol açan olumsuz etkilerine, gördüğümüz baskılara ve kamu görevlilerine yapılan haksız yönlendirmelere rağmen Türk memuru tercihini bu yıl da gerçek sendikacılığın adresi, Türkiye Kamu-Sen’den yana kullandı. Her türlü olumsuz şarta karşın konfederasyonumuza ve sendikalarımıza gösterilen bu teveccüh, geleceğe olan inancımızı taze tutuyor, dik duruşun, doğrunun ve haklının yanında olmanın sembolü olarak daha da büyüme ve en kısa sürede yetkiyi yeniden alarak Türk memurunu daha güzel yarınlara taşıma gayretlerimizi besliyor. Elbette ki, bizleri bugünlere taşıyan, gelecek adına umut içinde ve kararlılıkla yürümemize rehberlik eden en büyük unsur vatan ve millet aşığı, dürüst, inandığı yoldan sapmayan, değerlerine sahip çıkan ve hakkı hâkim kılmak için gücümüze güç katan, mücadelemize omuz veren ve bugün itibarı ile 430 bin 183 üyeye ulaşmamızı sağlayan yürekli kamu görevlilerimizdir.

Hayati riskleri içinde barındıran küresel salgın döneminde bir taraftan vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet sunarken bir taraftan da Konfederasyonumuzun bayrağını en yükseklere taşıma azmi ile fedakârca emek sarf eden işyeri temsilcisi, şube yönetim kurulu üyesi, şube başkanı, il temsilcisi, genel merkez yönetim kurulu üyesi ve sendika başkanı olarak görev yapan tüm yol arkadaşlarımıza emeklerinden ve katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Memurlarımızın mutlu, müreffeh geleceği, milletimizin birliği ve dirliği için verdiğimiz mücadelede destek ve teveccühünü bizlerden esirgemeyen, ailemize yeni katılarak tek büyüyen konfederasyon olmamıza katkı sağlayan 4 bin 83 çalışanımıza ve toplamda 430 bin 183 üyemize, gösterdikleri kararlılık için teşekkür ediyorum. Mücadeleci sendikacılığın adresi, doğrunun ve haklının yanında saf tutan kahramanların güvenli sığınağı Türkiye Kamu-Sen olarak çizgimizden şaşmadan, ilkelerinden ödün vermeden, memurlarımızın bu teveccühüne layık olmak için daha da büyük gayret içinde olacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.