ITKM’nin Yeni Adı Isparta Meydan Avm

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2021 - 13:24, Güncelleme: 06.07.2021 - 13:24
 

ITKM’nin Yeni Adı Isparta Meydan Avm

ITKM’nin yeni adını Isparta Meydan AVM olarak açıklayan Gülal, inşaatın AVM bölümündeki dükkânların da yüzde 70’inin çeşitli firmalara kiralandığını belirtti.
ITKM’nin yeni adını Isparta Meydan AVM olarak açıklayan Gülal, inşaatın AVM bölümündeki dükkânların da yüzde 70’inin çeşitli firmalara kiralandığını belirtti. 2019 yılında ilk etapta caminin hizmete açıldığını kaydeden TMSF Başkanı Gülal, “Buranın finansmanıyla alakalı ilgili finans kuruluşuyla ben 5 sefer görüştüm. Bu firma TMSF kayyumunda yönetiliyor ama Bank Asya’nın sorunlu kredilerinden birine sahip bir firma. Dolaysıyla bu firmaya finansman sağlamak çok kolay değildi. Genel müdürüme ‘en ufak endişen olmasın’ dedim. Bize güvenen finans kuruluşu genel müdürüne teşekkür ediyorum. Artık burası Isparta’da kara mizah konusu olmuş. Temel atmaya geldiğimizde dediler ki ‘Isparta’nın gençleri arabalarının arkasına ‘Aşkımız ITKM inşaatı gibi hiç bitmesin’ yazıyor. Dedim ki ‘Isparta’nın gençlerinin aşkları sonuna kadar sürsün ama kendilerine yeni bir slogan bulmaları lazım. Çünkü biz burayı tamamlayacağız.’ Büyük bir gururla ifade ediyorum ki, Isparta Belediyesi Kültür Merkezi ve Isparta Meydan Alışveriş Merkezi tamamlanmıştır. Isparta’mıza hayırlı ve uğurlu olsun. İlk etapta kültür merkezimizi açıyoruz. Salonumuz 700 oturma kapasiteli, yanda bir salon daha var. 2 tane de nikah salonu ve çok amaçlı salonumuz var. Aşkımız ITKM inşaatı gibi hiç bitmesin diyen gençlerimizin aşkları inşallah artık burada tescillenecek” dedi. Alışveriş merkezi için de profesyonel bir şirketle anlaştıklarını belirten Gülal, Yaklaşık 7-8 ay önce de kiralama işlemine başladık. Pandemi süreçleri biraz AVM’lere olan ilgiyi azalttı. Arkadaşlar şuanda ‘Yüzde 70 seviyesinde doluluk yakaladık’ dediler. Eylül sonu itibariyle de ikinci etap olarak AVM’mizi hayata geçireceğiz. Burası artık Isparta’nın yaşam ve cazibe merkezi olacak” diye konuştu.   Isparta Meydan AVM’de yapılan çalışmaların müştereken gerçekleştirildiğine değinen TMSF Başkanı Gülal, “Hakkını vermek lazım, görevi devraldığından itibaren Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen, son derece pozitif yaklaştı, süreçte çok uyumlu bir istişare içerisinde bugüne kadar geldik. TMSF kurul üyeleri, çalışma arkadaşlarım, kayyum heyeti olağanüstü bir performansla bugünleri bize gösterdiler. Başta belediye başkanımız olmak üzere, sayın milletvekillerimize, tüm idarecilerimize, çalışanlarımıza, işçilerimize ve Conoğlu firmasına sonsuz teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.
ITKM’nin yeni adını Isparta Meydan AVM olarak açıklayan Gülal, inşaatın AVM bölümündeki dükkânların da yüzde 70’inin çeşitli firmalara kiralandığını belirtti.

ITKM’nin yeni adını Isparta Meydan AVM olarak açıklayan Gülal, inşaatın AVM bölümündeki dükkânların da yüzde 70’inin çeşitli firmalara kiralandığını belirtti.

2019 yılında ilk etapta caminin hizmete açıldığını kaydeden TMSF Başkanı Gülal, “Buranın finansmanıyla alakalı ilgili finans kuruluşuyla ben 5 sefer görüştüm. Bu firma TMSF kayyumunda yönetiliyor ama Bank Asya’nın sorunlu kredilerinden birine sahip bir firma. Dolaysıyla bu firmaya finansman sağlamak çok kolay değildi. Genel müdürüme ‘en ufak endişen olmasın’ dedim. Bize güvenen finans kuruluşu genel müdürüne teşekkür ediyorum. Artık burası Isparta’da kara mizah konusu olmuş. Temel atmaya geldiğimizde dediler ki ‘Isparta’nın gençleri arabalarının arkasına ‘Aşkımız ITKM inşaatı gibi hiç bitmesin’ yazıyor. Dedim ki ‘Isparta’nın gençlerinin aşkları sonuna kadar sürsün ama kendilerine yeni bir slogan bulmaları lazım. Çünkü biz burayı tamamlayacağız.’ Büyük bir gururla ifade ediyorum ki, Isparta Belediyesi Kültür Merkezi ve Isparta Meydan Alışveriş Merkezi tamamlanmıştır. Isparta’mıza hayırlı ve uğurlu olsun. İlk etapta kültür merkezimizi açıyoruz. Salonumuz 700 oturma kapasiteli, yanda bir salon daha var. 2 tane de nikah salonu ve çok amaçlı salonumuz var. Aşkımız ITKM inşaatı gibi hiç bitmesin diyen gençlerimizin aşkları inşallah artık burada tescillenecek” dedi.

Alışveriş merkezi için de profesyonel bir şirketle anlaştıklarını belirten Gülal, Yaklaşık 7-8 ay önce de kiralama işlemine başladık. Pandemi süreçleri biraz AVM’lere olan ilgiyi azalttı. Arkadaşlar şuanda ‘Yüzde 70 seviyesinde doluluk yakaladık’ dediler. Eylül sonu itibariyle de ikinci etap olarak AVM’mizi hayata geçireceğiz. Burası artık Isparta’nın yaşam ve cazibe merkezi olacak” diye konuştu.

 

Isparta Meydan AVM’de yapılan çalışmaların müştereken gerçekleştirildiğine değinen TMSF Başkanı Gülal, “Hakkını vermek lazım, görevi devraldığından itibaren Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen, son derece pozitif yaklaştı, süreçte çok uyumlu bir istişare içerisinde bugüne kadar geldik. TMSF kurul üyeleri, çalışma arkadaşlarım, kayyum heyeti olağanüstü bir performansla bugünleri bize gösterdiler. Başta belediye başkanımız olmak üzere, sayın milletvekillerimize, tüm idarecilerimize, çalışanlarımıza, işçilerimize ve Conoğlu firmasına sonsuz teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.