Jessica Pekbaş Müslüman Oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2021 - 14:18, Güncelleme: 07.07.2021 - 14:18
 

Jessica Pekbaş Müslüman Oldu

Isparta’da esnaflık yapan 28 yaşındaki Alman uyruklu kadın İslamiyet’i seçti.
Isparta’da esnaflık yapan 28 yaşındaki Alman uyruklu kadın İslamiyet’i seçti.Isparta Müftülüğüne başvurarak Müslüman olmak istediğine dair dilekçe veren Jessica Pekbaş, İl Müftü Yardımcısı Halil Taş’ın huzurunda kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu.Yapılan ihtida merasiminden sonra Sahra Sare ismini alan Jessica Pekbaş’a İl Müftü Yardımcısı Taş tarafından Kur’an-ı Kerim hediye edildi.İhtida merasiminin sonunda duygulandığı görülen Sahra Sare; Kendi isteğiyle Müslüman olduğunu ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.
Isparta’da esnaflık yapan 28 yaşındaki Alman uyruklu kadın İslamiyet’i seçti.

Isparta’da esnaflık yapan 28 yaşındaki Alman uyruklu kadın İslamiyet’i seçti.
Isparta Müftülüğüne başvurarak Müslüman olmak istediğine dair dilekçe veren Jessica Pekbaş, İl Müftü Yardımcısı Halil Taş’ın huzurunda kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu.
Yapılan ihtida merasiminden sonra Sahra Sare ismini alan Jessica Pekbaş’a İl Müftü Yardımcısı Taş tarafından Kur’an-ı Kerim hediye edildi.
İhtida merasiminin sonunda duygulandığı görülen Sahra Sare; Kendi isteğiyle Müslüman olduğunu ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.