Eğirdir’de 9 okula e-Twinning belgesi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2021 - 16:11, Güncelleme: 08.07.2021 - 16:11
 

Eğirdir’de 9 okula e-Twinning belgesi

Twinning faaliyetleri kapsamında kalite etiketi verildi.
Isparta’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce e- Twinning faaliyetleri kapsamında belge alan okullara ödülleri takdim edildi. Bu kapsamda kentte 35 okulda 48 öğretmen, 77’si Ulusal 34’ü Avrupa olmak üzere toplamda 107 adet kalite etiketi aldı. Ayrıca öğretmenlerin çalıştıkları okullar da 11’i ulusal, 14’ü de Avrupa olmak üzere toplamda 35 adedi kalite levhası ile ödüllendirildi. 16 okul gereken tüm şartları sağladığı ve öğretmenlerin işbirliği içerisinde çalışarak okullarına e-Twinning kültürünü yerleştirmesi sonucunda e-Twinning okulu unvanı almaya hak kazandı. Eğirdir ilçesinde de 9 okula e–Twinning kalite etiketi verildi. Eğirdir’den kalite etiketi almaya hak kazanan okullar şunlar: Atatürk İlkokulu, Bağlar İlkokulu, Dündar Bey Anaokulu, İrfan Kaynak Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Yukarı Gökdere Mustafa Köklü İlkokulu, Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu, Mustafa Çetinkaya İlkokulu, Şehit Muhammet Korkmaz İlkokulu.
Twinning faaliyetleri kapsamında kalite etiketi verildi.

Isparta’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce e- Twinning faaliyetleri kapsamında belge alan okullara ödülleri takdim edildi. Bu kapsamda kentte 35 okulda 48 öğretmen, 77’si Ulusal 34’ü Avrupa olmak üzere toplamda 107 adet kalite etiketi aldı. Ayrıca öğretmenlerin çalıştıkları okullar da 11’i ulusal, 14’ü de Avrupa olmak üzere toplamda 35 adedi kalite levhası ile ödüllendirildi. 16 okul gereken tüm şartları sağladığı ve öğretmenlerin işbirliği içerisinde çalışarak okullarına e-Twinning kültürünü yerleştirmesi sonucunda e-Twinning okulu unvanı almaya hak kazandı.

Eğirdir ilçesinde de 9 okula e–Twinning kalite etiketi verildi. Eğirdir’den kalite etiketi almaya hak kazanan okullar şunlar: Atatürk İlkokulu, Bağlar İlkokulu, Dündar Bey Anaokulu, İrfan Kaynak Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Yukarı Gökdere Mustafa Köklü İlkokulu, Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu, Mustafa Çetinkaya İlkokulu, Şehit Muhammet Korkmaz İlkokulu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.