Saadet Partisi’nden kongreye davet

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2021 - 15:28, Güncelleme: 09.07.2021 - 15:28
 

Saadet Partisi’nden kongreye davet

Saadet Partisi İl Başkanlığı Pazar günü yapılacak olan kongreye hazırlanıyor.
Saadet Partisi İl Başkanlığı Pazar günü yapılacak olan kongreye hazırlanıyor.  Kongre öncesi basın açıklaması yapan Saadet Partisi İl Başkanı Abdulbaki Özyurt şu ifadeleri kullandı;" Saadet partisi Isparta il başkanlığı olarak  11 Temmuz 2021 Pazar günü saat 12:00 de Isparta halı sarayı düğün salonunda yapacak olduğumuz 7. Olağan il kongresine hepinizi davet ediyoruz. Saadet partisi olarak kongremize Genel başkan yardımcımız Prof. Dr. Sabri Tekir bey katılacaktır. Sarbir Tekir beyin bir özelliği vardır. Ispartalı hemşehrilerimizi bu kongreye özellikle davet ediyoruz.  Yıllardır halkımızın her seçim döneminde ve çalışmalarında bizlere özlemle bahsettikleri  54 ncü refah yol hükümetinin Rahmetli Erbakan hocamızın başbakanlığında Ekonomiden sorumlu devlet bakanı idi ve aynı zamanda halkımızın havuz sistemi olarak bildiği ama normalde tek hesap olarak geçen sistemin başında idi. Dolayısıyla Sabri tekir başkanımızı Ispartalı hemşehrilerimizi izlemeye davet ediyorum. Saadet partisi olarak bizde her zaman halkımızın saadet ve mutluluğu için çalışıyoruz. Milletimizin üzerindeki ağır baskı ve yükleri almak için mücadele ediyoruz ve bunu yaparken de tabi ülkemizin itibarınıda ön plana çıkartıyoruz.  İnşallah halkımız Saadet Partisi olarak geçmişte bize yetki verdi. Çünkü Saadet Partisi 50 yıllık bir geleneğin partisidir. Geçmişteki hükümet ortaklığımızda da başbakanlık dönemimizde bu ülkeye efsanevi hizmetler yapmış bir hükümettir. Dolayısıyla bu kongremizde Sabri Tekir beyi özellikle çağırdık. Havuz sistemi konusunda ve yapabileceklerimiz konusunda Ispartalı halkımızı bilgilendireceğiz inşallah. Ben tekrar Ispartalı bütün hemşehrilerimizi  halı sarayında düzenleyeceğimiz kongreye davet ediyorum.  Katılımlarından ve katılacaklarından dolayı herkese teşekkür ediyorum.’’dedi
Saadet Partisi İl Başkanlığı Pazar günü yapılacak olan kongreye hazırlanıyor.

Saadet Partisi İl Başkanlığı Pazar günü yapılacak olan kongreye hazırlanıyor.  Kongre öncesi basın açıklaması yapan Saadet Partisi İl Başkanı Abdulbaki Özyurt şu ifadeleri kullandı;" Saadet partisi Isparta il başkanlığı olarak  11 Temmuz 2021 Pazar günü saat 12:00 de Isparta halı sarayı düğün salonunda yapacak olduğumuz 7. Olağan il kongresine hepinizi davet ediyoruz.

Saadet partisi olarak kongremize Genel başkan yardımcımız Prof. Dr. Sabri Tekir bey katılacaktır. Sarbir Tekir beyin bir özelliği vardır. Ispartalı hemşehrilerimizi bu kongreye özellikle davet ediyoruz.  Yıllardır halkımızın her seçim döneminde ve çalışmalarında bizlere özlemle bahsettikleri  54 ncü refah yol hükümetinin Rahmetli Erbakan hocamızın başbakanlığında Ekonomiden sorumlu devlet bakanı idi ve aynı zamanda halkımızın havuz sistemi olarak bildiği ama normalde tek hesap olarak geçen sistemin başında idi. Dolayısıyla Sabri tekir başkanımızı Ispartalı hemşehrilerimizi izlemeye davet ediyorum.

Saadet partisi olarak bizde her zaman halkımızın saadet ve mutluluğu için çalışıyoruz. Milletimizin üzerindeki ağır baskı ve yükleri almak için mücadele ediyoruz ve bunu yaparken de tabi ülkemizin itibarınıda ön plana çıkartıyoruz.  İnşallah halkımız Saadet Partisi olarak geçmişte bize yetki verdi. Çünkü Saadet Partisi 50 yıllık bir geleneğin partisidir. Geçmişteki hükümet ortaklığımızda da başbakanlık dönemimizde bu ülkeye efsanevi hizmetler yapmış bir hükümettir. Dolayısıyla bu kongremizde Sabri Tekir beyi özellikle çağırdık. Havuz sistemi konusunda ve yapabileceklerimiz konusunda Ispartalı halkımızı bilgilendireceğiz inşallah. Ben tekrar Ispartalı bütün hemşehrilerimizi  halı sarayında düzenleyeceğimiz kongreye davet ediyorum.  Katılımlarından ve katılacaklarından dolayı herkese teşekkür ediyorum.’’dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.