ISUBÜ’ye yapılacak eğitim binasının hafriyat alımına başlandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2021 - 16:58, Güncelleme: 12.07.2021 - 16:58
 

ISUBÜ’ye yapılacak eğitim binasının hafriyat alımına başlandı

Isparta’da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in öncülüğünde kurulan Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği vasıtasıyla ISUBÜ’nün fiziki yatırımlarını desteklemek amacıyla harekete geçildi.
Isparta’da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in öncülüğünde kurulan Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği vasıtasıyla ISUBÜ’nün fiziki yatırımlarını desteklemek amacıyla harekete geçildi. Üniversiteye yardımseverlerin katkılarıyla Hızırbey Mahallesi’nde eski Kız Sağlık Kolejinin bulunduğu 5 bin metrekare alanda yapılacak eğitim binası için Belediye Başkanı ve Dernek Başkanı Başdeğirmen ile ISUBU Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler arasında mayıs ayında protokol imzalanmış ve ardından dernek tarafından binanın yapılacağı alanın yer teslimi alınmıştı. Haziran ayı itibariyle de eğitim binasının yapılacağı 5 bin metrekarelik alanın yıkım işlemi gerçekleştirildi. Çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından şimdide alanda hafriyat alım çalışmalarına başlandı. İş insanları ve hayırseverlerin katkılarıyla ISUBÜ’ye kazandırılacak olan eğitim binasının hafriyat alımı gerçekleşiyor. Hafriyat alımlarına belediye iş makinelerinin yanı sıra Altın Nakliyat ve Kartaş firmalarının kamyon ve iş makineleri de destek veriyor. Belediye Başkanı ve Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Başdeğirmen, amaçlarının eğitime destek olduğunu söyleyerek, yapılacak yatırımın Ispartalı vatandaşlar tarafından gerçekleştirileceğini kaydederek, inşaat alanında yapılan hafriyat alımına katkı sunan firmalara teşekkür etti. Yapılacak eğitim yatırımının vatandaşların katkılarıyla gerçekleştirildiğini belirten Başdeğirmen, “Bizler üniversitenin çok daha ileri gidebilmesi, eğitimin güçlü olması, Türkiye’de söz sahibi olabilmesi ve gençlerin eğitimini aldıktan sonra başarılı şekilde ismimizi güçlü tutması amacındayız. Hedefimiz şehrimizi ve kampüsümüzü güçlendirmektir” dedi.
Isparta’da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in öncülüğünde kurulan Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği vasıtasıyla ISUBÜ’nün fiziki yatırımlarını desteklemek amacıyla harekete geçildi.

Isparta’da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in öncülüğünde kurulan Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği vasıtasıyla ISUBÜ’nün fiziki yatırımlarını desteklemek amacıyla harekete geçildi.

Üniversiteye yardımseverlerin katkılarıyla Hızırbey Mahallesi’nde eski Kız Sağlık Kolejinin bulunduğu 5 bin metrekare alanda yapılacak eğitim binası için Belediye Başkanı ve Dernek Başkanı Başdeğirmen ile ISUBU Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler arasında mayıs ayında protokol imzalanmış ve ardından dernek tarafından binanın yapılacağı alanın yer teslimi alınmıştı.

Haziran ayı itibariyle de eğitim binasının yapılacağı 5 bin metrekarelik alanın yıkım işlemi gerçekleştirildi. Çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından şimdide alanda hafriyat alım çalışmalarına başlandı.

İş insanları ve hayırseverlerin katkılarıyla ISUBÜ’ye kazandırılacak olan eğitim binasının hafriyat alımı gerçekleşiyor. Hafriyat alımlarına belediye iş makinelerinin yanı sıra Altın Nakliyat ve Kartaş firmalarının kamyon ve iş makineleri de destek veriyor.

Belediye Başkanı ve Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Başdeğirmen, amaçlarının eğitime destek olduğunu söyleyerek, yapılacak yatırımın Ispartalı vatandaşlar tarafından gerçekleştirileceğini kaydederek, inşaat alanında yapılan hafriyat alımına katkı sunan firmalara teşekkür etti.

Yapılacak eğitim yatırımının vatandaşların katkılarıyla gerçekleştirildiğini belirten Başdeğirmen, “Bizler üniversitenin çok daha ileri gidebilmesi, eğitimin güçlü olması, Türkiye’de söz sahibi olabilmesi ve gençlerin eğitimini aldıktan sonra başarılı şekilde ismimizi güçlü tutması amacındayız. Hedefimiz şehrimizi ve kampüsümüzü güçlendirmektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.