Duayen Gazeteci Nasuh ÖZKAN Oğlu Sinan’ı Evlendirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2021 - 17:35, Güncelleme: 12.07.2021 - 17:35
 

Duayen Gazeteci Nasuh ÖZKAN Oğlu Sinan’ı Evlendirdi

Isparta Basınının Duayen Gazetecilerinden Nasuh Özkan, oğlu Sinan’ı Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleştirilen muhteşem nikah ve düğün töreniyle evlendirdi.
Isparta Basınının Duayen Gazetecilerinden Nasuh Özkan, oğlu Sinan’ı Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleştirilen muhteşem nikah ve düğün töreniyle evlendirdi.  Uzun yıllar memleketi Isparta’da Gazetecilik yapan ve geçtiğimiz yıllarda emekli olan Duayen Gazeteci Nasuh Özkan, Sayıştay Başdenetçisi oğlu Sinan’ı evlendirdi. MUTLULUKLAR… Gerçekleştirilen Muhteşem Düğün Töreni ile; Öğretmen Müyesser Ekerbiçer, Sayıştay Başdenetçisi Sinan Özkan ile hayatını birleştirdi. Bu doğrultuda; Aysun – Bahri EKERBİÇER çiftinin değerli Kızları Müyesser ile Emine – Nasuh Özkan çiftinin değerli oğulları Sinan dün evlenerek dünya evine girdiler. NİKAH TÖRENİNE VE DÜĞÜNE BÜYÜK KATILIM Önceki akşam saat 19.30’da Süleyman Demirel Kongre Merkezi Gül Salonunda gerçekleştirilen Kına Gecesi ile başlayan düğün dün saat 13.30’da Gelin Alma Merasimi ile devam etti. Akşam ise saat 20.30’da Süleyman Demirel Kongre Merkezi Büyük Salonunda yapılan çiftin Nikah Töreni ve Düğün Merasimine; Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, CANSUYU Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı, Refah Partisi eski Isparta Milletvekili Mustafa Köylü, Bazı daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü başkan ve temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. DAVETLİLERİ KARŞILADILAR Düğün ve Nikah Törenine ev sahipliği yapan Duayen Gazeteci Nasuh Özkan ve Eşi Emine Özkan, Dünürleri Ekerbiçer ailesi ile birlikte Kongre Merkezi Büyük Salon Girişinde tüm davetlileri bizzat karşıladılar. NİKAHI BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN KIYDI, ŞAHİTLİĞİNİ MİLLETVEKİLİ ÖZEL VE GENEL BAŞKAN KÖYLÜ YAPTI Daha sonra nikah törenine geçildi ve Gelin Müyesser EKERBİÇER ile Damat Sinan ÖZKAN’ın nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı. Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ve CANSUYU Yar dımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü de nikah şahitliklerini yaptılar. MİLLETVEKİLİ, GENEL BAŞKAN VE BELEDİYE BAŞKANINDAN TEBRİK Nikah törenine katılan Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, CANSUYU Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü gerek Müyesser Ekerbiçer’in anne ve babası Aysun – Bahçi Ekerbiçer çiftini, gerekse Damat Sinan Özkan’ın anne ve babası Emine – Nasuh Özkan ile Gelin ve Damadı ayrı ayrı kutlayarak tebrik ettiler.  
Isparta Basınının Duayen Gazetecilerinden Nasuh Özkan, oğlu Sinan’ı Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleştirilen muhteşem nikah ve düğün töreniyle evlendirdi.

Isparta Basınının Duayen Gazetecilerinden Nasuh Özkan, oğlu Sinan’ı Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleştirilen muhteşem nikah ve düğün töreniyle evlendirdi.

 Uzun yıllar memleketi Isparta’da Gazetecilik yapan ve geçtiğimiz yıllarda emekli olan Duayen Gazeteci Nasuh Özkan, Sayıştay Başdenetçisi oğlu Sinan’ı evlendirdi.

MUTLULUKLAR…

Gerçekleştirilen Muhteşem Düğün Töreni ile; Öğretmen Müyesser Ekerbiçer, Sayıştay Başdenetçisi Sinan Özkan ile hayatını birleştirdi. Bu doğrultuda; Aysun – Bahri EKERBİÇER çiftinin değerli Kızları Müyesser ile Emine – Nasuh Özkan çiftinin değerli oğulları Sinan dün evlenerek dünya evine girdiler.

NİKAH TÖRENİNE VE

DÜĞÜNE BÜYÜK KATILIM

Önceki akşam saat 19.30’da Süleyman Demirel Kongre Merkezi Gül Salonunda gerçekleştirilen Kına Gecesi ile başlayan düğün dün saat 13.30’da Gelin Alma Merasimi ile devam etti. Akşam ise saat 20.30’da Süleyman Demirel Kongre Merkezi Büyük Salonunda yapılan çiftin Nikah Töreni ve Düğün Merasimine; Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, CANSUYU Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı, Refah Partisi eski Isparta Milletvekili Mustafa Köylü, Bazı daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü başkan ve temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

DAVETLİLERİ

KARŞILADILAR

Düğün ve Nikah Törenine ev sahipliği yapan Duayen Gazeteci Nasuh Özkan ve Eşi Emine Özkan, Dünürleri Ekerbiçer ailesi ile birlikte Kongre Merkezi Büyük Salon Girişinde tüm davetlileri bizzat karşıladılar.

NİKAHI BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN KIYDI,

ŞAHİTLİĞİNİ MİLLETVEKİLİ ÖZEL VE

GENEL BAŞKAN KÖYLÜ YAPTI

Daha sonra nikah törenine geçildi ve Gelin Müyesser EKERBİÇER ile Damat Sinan ÖZKAN’ın nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı. Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ve CANSUYU Yar

dımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü de nikah şahitliklerini yaptılar.

MİLLETVEKİLİ, GENEL BAŞKAN VE

BELEDİYE BAŞKANINDAN TEBRİK

Nikah törenine katılan Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, CANSUYU Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü gerek Müyesser Ekerbiçer’in anne ve babası Aysun – Bahçi Ekerbiçer çiftini, gerekse Damat Sinan Özkan’ın anne ve babası Emine – Nasuh Özkan ile Gelin ve Damadı ayrı ayrı kutlayarak tebrik ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.