Son Haçlı Seferi, 15 Temmuz 2016’da fetö kamuflajıyla topraklarımıza saldırmıştır!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2021 - 13:21, Güncelleme: 15.07.2021 - 13:21
 

Son Haçlı Seferi, 15 Temmuz 2016’da fetö kamuflajıyla topraklarımıza saldırmıştır!

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Balaban, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Balaban, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Balaban mesajında, “O gece son Haçlı Seferi, FETÖ kamuflajı ve tüm vahşiliğiyle topraklarımıza abandı. On yıllardır hazırlanan, özel yetiştirilen ve çok güçlü uluslararası bir organizasyonla kurgulanan FETÖ, Haçlı Seferlerinde olduğu gibi, Malazgirt’te olduğu gibi, 1. Dünya Savaşı sonrasında olduğu gibi Anadolu’dan Türk varlığını sürmek için saldırdı.” Dedi.Balaban açıklamasına şöyle devam etti ‘’15 Temmuz 2016’da asker üniforması gaspetmiş teröristler tarafından katledilen 251 şehit vatan evladına Allah’tan rahmet, ailelerine ve necip milletimize tekraren başsağlığı niyaz ediyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, kahraman ecdadının izinde yürüyen ve milletimizin selameti için göğsünü ihanete siper eden yiğit gazilerimizi saygıyla anıyorum.” dedi.Genel Başkan Talip Geylan mesajında şu ifadelere yer verdi:15 Temmuz 2016 tarihinde karşı karşıya kaldığımız durum, sadece bilindik bir darbe girişimi değildi. Asıl amaç bir kaos ortamı oluşturarak kardeşin kardeşi vurduğu, can ve mal emniyetinin kalmadığı ve hatta bir iç savaşın yaşandığı bir Türkiye idi. Hedeflenen, etnik ve mezhep temelli çatışmaların bölgesel karışıklığa da evrilmesi ve devamında çok uluslu güçlerin müdahalesiyle birlikte bin yıldır hakimiyet kurduğumuz Anadolu topraklarında Türk milletinin egemenliğini tartışmaya açacak bir Türkiye özlemi idi.Kahraman Mehmetçiğimizin üniformasını gaspetmiş teröristler, asker görünümlü haşhaşiler hunharca masum sivillerin üzerine kuşun yağdırmış; Özel Hareket Başkanlığımız, Emniyet Müdürlüğümüz, Meclisimiz, Genelkurmayımız, Milli İstihbarat Teşkilatımız bombaların hedefi olmuştu.O gece son Haçlı Seferi, FETÖ kamuflajı ve tüm vahşiliğiyle topraklarımıza abandı. On yıllardır hazırlanan, özel yetiştirilen ve çok güçlü uluslararası bir organizasyonla kurgulanan FETÖ, Haçlı Seferlerinde olduğu gibi, Malazgirt’te olduğu gibi, 1. Dünya Savaşı sonrasında olduğu gibi Anadolu’dan Türk varlığını sürmek için saldırdı.Lakin, yedi düvel bir kez daha mağlup oldu. 15 Temmuz saldırısı, Devletimiz içerisindeki milli unsurların ani refleksi ve milletimizin devletimizin etrafında kenetlenmesi sayesinde bertaraf edildi.Şükürler olsun…Tarihin her döneminde sayısız övüncün sahibi olan Türk milleti, bir kez daha mazlum milletlere ve emperyalizmin hedefindeki ülkelere emsal teşkil edecek şerefli bir kıyamın asil tablosu oldu.Tarih, varlığını milletin varlığına adayan, ülkenin selameti için devletin yanında saf tutan cesaret timsali yiğitleri unutmayacaktır.Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.15 Temmuz gecesi can veren 251 yiğide ve canını adayan 2.550 gazimize hürmet ve saygıyla selam olsun.Yaşasın huzurumuz, yaşasın devletimiz, yaşasın demokrasimiz!"
Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Balaban, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Balaban, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Balaban mesajında, “O gece son Haçlı Seferi, FETÖ kamuflajı ve tüm vahşiliğiyle topraklarımıza abandı. On yıllardır hazırlanan, özel yetiştirilen ve çok güçlü uluslararası bir organizasyonla kurgulanan FETÖ, Haçlı Seferlerinde olduğu gibi, Malazgirt’te olduğu gibi, 1. Dünya Savaşı sonrasında olduğu gibi Anadolu’dan Türk varlığını sürmek için saldırdı.” Dedi.
Balaban açıklamasına şöyle devam etti ‘’15 Temmuz 2016’da asker üniforması gaspetmiş teröristler tarafından katledilen 251 şehit vatan evladına Allah’tan rahmet, ailelerine ve necip milletimize tekraren başsağlığı niyaz ediyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, kahraman ecdadının izinde yürüyen ve milletimizin selameti için göğsünü ihanete siper eden yiğit gazilerimizi saygıyla anıyorum.” dedi.
Genel Başkan Talip Geylan mesajında şu ifadelere yer verdi:
15 Temmuz 2016 tarihinde karşı karşıya kaldığımız durum, sadece bilindik bir darbe girişimi değildi. Asıl amaç bir kaos ortamı oluşturarak kardeşin kardeşi vurduğu, can ve mal emniyetinin kalmadığı ve hatta bir iç savaşın yaşandığı bir Türkiye idi. Hedeflenen, etnik ve mezhep temelli çatışmaların bölgesel karışıklığa da evrilmesi ve devamında çok uluslu güçlerin müdahalesiyle birlikte bin yıldır hakimiyet kurduğumuz Anadolu topraklarında Türk milletinin egemenliğini tartışmaya açacak bir Türkiye özlemi idi.
Kahraman Mehmetçiğimizin üniformasını gaspetmiş teröristler, asker görünümlü haşhaşiler hunharca masum sivillerin üzerine kuşun yağdırmış; Özel Hareket Başkanlığımız, Emniyet Müdürlüğümüz, Meclisimiz, Genelkurmayımız, Milli İstihbarat Teşkilatımız bombaların hedefi olmuştu.
O gece son Haçlı Seferi, FETÖ kamuflajı ve tüm vahşiliğiyle topraklarımıza abandı. On yıllardır hazırlanan, özel yetiştirilen ve çok güçlü uluslararası bir organizasyonla kurgulanan FETÖ, Haçlı Seferlerinde olduğu gibi, Malazgirt’te olduğu gibi, 1. Dünya Savaşı sonrasında olduğu gibi Anadolu’dan Türk varlığını sürmek için saldırdı.
Lakin, yedi düvel bir kez daha mağlup oldu. 15 Temmuz saldırısı, Devletimiz içerisindeki milli unsurların ani refleksi ve milletimizin devletimizin etrafında kenetlenmesi sayesinde bertaraf edildi.
Şükürler olsun…
Tarihin her döneminde sayısız övüncün sahibi olan Türk milleti, bir kez daha mazlum milletlere ve emperyalizmin hedefindeki ülkelere emsal teşkil edecek şerefli bir kıyamın asil tablosu oldu.
Tarih, varlığını milletin varlığına adayan, ülkenin selameti için devletin yanında saf tutan cesaret timsali yiğitleri unutmayacaktır.
Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.
15 Temmuz gecesi can veren 251 yiğide ve canını adayan 2.550 gazimize hürmet ve saygıyla selam olsun.
Yaşasın huzurumuz, yaşasın devletimiz, yaşasın demokrasimiz!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.