Başkan Ercengiz’den Burdurlulara körüklü otobüs müjdesi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2021 - 13:56, Güncelleme: 27.07.2021 - 13:56
 

Başkan Ercengiz’den Burdurlulara körüklü otobüs müjdesi

BURDUR (İHA)
24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Burdur’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Burdur’a hibe ettiği 5 körüklü otobüsün müjdesini verdi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla, Burdur’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Burdur’da faaliyetini sürdüren basın mensupları başta olmak üzere tüm basın mensuplarının bayramını kutlayan Başkan Ercengiz, gazetecilerin basın ile ilgili sorunlarını dinledi. Gazetecilerle bir süre sohbet eden Başkan Ercengiz, geçtiğimiz günlerde Burdur’a ziyaret gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Burdur’a 5 adet körüklü otobüs hibe ettiğinin müjdesini verdi. Başkan Ercengiz daha sonra tüm gazeteciler ile hatıra fotoğrafı çekildi.
BURDUR (İHA)

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Burdur’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Burdur’a hibe ettiği 5 körüklü otobüsün müjdesini verdi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla, Burdur’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Burdur’da faaliyetini sürdüren basın mensupları başta olmak üzere tüm basın mensuplarının bayramını kutlayan Başkan Ercengiz, gazetecilerin basın ile ilgili sorunlarını dinledi. Gazetecilerle bir süre sohbet eden Başkan Ercengiz, geçtiğimiz günlerde Burdur’a ziyaret gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Burdur’a 5 adet körüklü otobüs hibe ettiğinin müjdesini verdi. Başkan Ercengiz daha sonra tüm gazeteciler ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.