Isparta'da arkadaşlarından damada üzerinde 2 bin lira olan 50 metrelik kurdele

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2021 - 13:02, Güncelleme: 02.08.2021 - 13:02
 

Isparta'da arkadaşlarından damada üzerinde 2 bin lira olan 50 metrelik kurdele

Isparta’da bir düğünde damadın arkadaşları damat ve geline üzerinde 5 liralardan oluşan 2 bin liranın bulunduğu 50 metre uzunluğunda kurdele taktı.
Isparta'da bir düğünde damadın arkadaşları damat ve geline üzerinde 5 liralardan oluşan 2 bin liranın bulunduğu 50 metre uzunluğunda kurdele taktı.   Isparta'da Ahmet Kafes ile Ayşegül Karakoç, Gülevler Mahallesi'nde dün gerçekleştirilen düğünle hayatlarını birleştirdi. Düğünde damadın bekar arkadaşları evlenerek aralarından ayrılan Ahmet Kafes'e bir sürpriz yaparak, üzerinde 5 TL'lerin bulunduğu toplam 2 bin liradan oluşan 50 metrelik kurdeleyi damat ve gelinin boynuna doladılar. 50 metrelik kurdeleyi gören damat ve gelin şaşkınlık yaşadı. Yaklaşık 2 buçuk dakika süren takı merasiminden sonra arkadaşları çiftle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Isparta’da bir düğünde damadın arkadaşları damat ve geline üzerinde 5 liralardan oluşan 2 bin liranın bulunduğu 50 metre uzunluğunda kurdele taktı.

Isparta'da bir düğünde damadın arkadaşları damat ve geline üzerinde 5 liralardan oluşan 2 bin liranın bulunduğu 50 metre uzunluğunda kurdele taktı.

 

Isparta'da Ahmet Kafes ile Ayşegül Karakoç, Gülevler Mahallesi'nde dün gerçekleştirilen düğünle hayatlarını birleştirdi. Düğünde damadın bekar arkadaşları evlenerek aralarından ayrılan Ahmet Kafes'e bir sürpriz yaparak, üzerinde 5 TL'lerin bulunduğu toplam 2 bin liradan oluşan 50 metrelik kurdeleyi damat ve gelinin boynuna doladılar. 50 metrelik kurdeleyi gören damat ve gelin şaşkınlık yaşadı. Yaklaşık 2 buçuk dakika süren takı merasiminden sonra arkadaşları çiftle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.