Yangın Yerleşim yerlerine ulaştı halk tahliye ediliyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2021 - 13:44, Güncelleme: 02.08.2021 - 13:44
 

Yangın Yerleşim yerlerine ulaştı halk tahliye ediliyor

Sütçüler İlçesi Yazılı Kanyon bölgesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü.
Sütçüler İlçesi Yazılı Kanyon bölgesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangın bir taraftan Şeyhler Köyüne ulaştı, diğer taraftan da Antalya Gebiz tarafına doğru ilerliyor. Korkulan oldu yangın yerleşim yerlerine ve evlere ulaştı. Çandır çevresindeki evler tahliye edilmeye başlandı. Vatandaşlar evlerini ve hayvanlarını tahliye ediyor. Yangına 1 uçak, 15 arazöz, 200'ün üzerinde personel müdahale ediyor. Ayrıca bölgeye çok sayıda sivil vatandaşın akın etmesi nedeniyle zorluk yaşandığı ve iş makinelerinin tam anlamıyla çalışamadığı ifade ediliyor. Bu nedenle vatandaşların konuya hassasiyetle yaklaşması isteniyor. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ile Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve diğer kurum ve kuruluşlarının yöneticileri de Çandır bölgesinde. Vali Ömer Seymenoğlu'nun başkanlığında kurulan kriz masası, yangına müdahaleyi yönetiyor.
Sütçüler İlçesi Yazılı Kanyon bölgesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

Sütçüler İlçesi Yazılı Kanyon bölgesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangın bir taraftan Şeyhler Köyüne ulaştı, diğer taraftan da Antalya Gebiz tarafına doğru ilerliyor. Korkulan oldu yangın yerleşim yerlerine ve evlere ulaştı. Çandır çevresindeki evler tahliye edilmeye başlandı.

Vatandaşlar evlerini ve hayvanlarını tahliye ediyor. Yangına 1 uçak, 15 arazöz, 200'ün üzerinde personel müdahale ediyor. Ayrıca bölgeye çok sayıda sivil vatandaşın akın etmesi nedeniyle zorluk yaşandığı ve iş makinelerinin tam anlamıyla çalışamadığı ifade ediliyor. Bu nedenle vatandaşların konuya hassasiyetle yaklaşması isteniyor. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ile Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve diğer kurum ve kuruluşlarının yöneticileri de Çandır bölgesinde. Vali Ömer Seymenoğlu'nun başkanlığında kurulan kriz masası, yangına müdahaleyi yönetiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.