Pakdemirli son durumu paylaştı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2021 - 19:02, Güncelleme: 02.08.2021 - 19:02
 

Pakdemirli son durumu paylaştı

Türkiye son 6 gündür tüm yurdu saran orman yangınlarıyla mücadele ediyor.
Türkiye son 6 gündür tüm yurdu saran orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli orman yangınlarının detay durumunu paylaştı. Son 6 günde 31 ilde 129 yangın kontrol altına alındı. 6 ilde ise yangınla mücadele havadan ve karadan sürdürülüyor. Isparta'nın Sütçüler ilçesinde iki ayrı bölgede başlayan yangınlardan bir bölge kontrol altına alındı. Sütçüler'de devam eden yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. 
Türkiye son 6 gündür tüm yurdu saran orman yangınlarıyla mücadele ediyor.

Türkiye son 6 gündür tüm yurdu saran orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli orman yangınlarının detay durumunu paylaştı. Son 6 günde 31 ilde 129 yangın kontrol altına alındı. 6 ilde ise yangınla mücadele havadan ve karadan sürdürülüyor.

Isparta'nın Sütçüler ilçesinde iki ayrı bölgede başlayan yangınlardan bir bölge kontrol altına alındı. Sütçüler'de devam eden yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.