Başdeğirmen Yatırımlarımız engelleniyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2021 - 11:33, Güncelleme: 08.08.2021 - 11:33
 

Başdeğirmen Yatırımlarımız engelleniyor

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Musa Burç isimli şahsın otopark konusunda olduğu gibi Huzurevi yatırımı konusunda da konuyu yargıya taşıdığını belirterek; “Isparta’ya yapılacak tüm yatırımların önünü kesmeye çalışan bu şahsı Isparta halkına havale ediyorum. Huzurevinin temelini 2 ay önce atmıştık. Ancak, bu şahsın yüzünden geciktik. 150 yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşımız onun yüzünden mağdur oldu. Ayıptır, yazıktır…” dedi.
Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan toplantıları bugün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 16.00’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.BAŞDEĞİRMEN’DENO KİŞİYE SERT TEPKİBelediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gündemin 17. Maddesi 2. Fıkrasında bulunan Huzurevi yapımı ile ilgili maddenin görüşmelerinde meclis üyelerine hitaben bir açıklama yaparak, koskoca Isparta’da bir kişinin şehre yapılmak istenen yatırımları engellediğini belirterek, o kişiye sert tepki gösterdi.Başkan Başdeğirmen, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Evet arkadaşlar bilindiği gibi şehrimizdeki Huzurevi çok eski olduğu için yıkıyoruz. Yerine daha güzel ve daha modern bir Huzurevi yapıyoruz. Yeni yapılan yerde 150 yaşlı ve muhtaç vatandaşımız kalacak. Bu konuda biz belediye olarak yeri tahsis ettik, bina ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından yapılacak.“YİNE AYNI KİŞİ ISPARTA’NINYATIRIMLARININ ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIŞIYOR”Fakat o da ne? Yine aynı şahıs yani Musa Burç denilen adam. Aynı otopark konusunda aldığımız kararlarda olduğu gibi kendisiyle alakası olmamasına rağmen Huzurevi ile ilgili kararımızı da yargıya götürmüş. Dava açmış. Tabi dola olarak mahkeme de bunu dikkate alıp incelemeler, karar veriyorum derken 2 – 3 ay geçiyor. Yani, bu adam bizim yani meclis olarak hepimizin burada Isparta’mız için aldığı kararları gıcıklık olsun diye yargıya taşıyıp vaktimizi çalıyor, yatırımlarımızı geciktiriyor. Ayıptır, yazıktır.“ŞİMDİYE KADAR HUZUREVİNİNTEMELİNİ ATMIŞ OLACAKTIK”Biz şehrimize bir şeyler yapmak istiyoruz. Biz halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Ama bir kişi çıkıp aklınca bizim yatırımlarımızı engellemeye çalışıyor. Tabiki engelleyemeyecek. Ancak, sadece bize zaman kaybettirmiş olacak. Biz Huzurevini şehrimize yine yapacağız. Bu şahsın konuyu yargıya taşımasıyla olay 2 – 3 ay gecikmiş olacak. Oysa biz şimdiye kadar Huzurevinin temelini atmıştık ve önemli bir inşaat aşamasına da gelmiş olacaktı. Tabi burada yani bu şahsın yaptığı lüzumsuz işler yüzünden Huzurevinde barınacak olan 150 yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşımız mağdur oldu.“BÖYLE ŞAHISLAR YÜZÜNDEN İŞİMİZİHIZLI BİR ŞEKİLDE YAPAMIYORUZ”Bu şahsın ne yapmaya çalıştığını anlamak mümkün değil. Bu şahıs devletin yatırımlarını engellemeye çalışarak bir anlamda devlete karşı geliyor. İşte böyle insanlarla uğraşmaktan işimizi yapamıyoruz. Daha doğrusu, bu şahıslar işimizi yavaşlatıyor. Ben bu şahsı Isparta halkına havale ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Musa Burç isimli şahsın otopark konusunda olduğu gibi Huzurevi yatırımı konusunda da konuyu yargıya taşıdığını belirterek; “Isparta’ya yapılacak tüm yatırımların önünü kesmeye çalışan bu şahsı Isparta halkına havale ediyorum. Huzurevinin temelini 2 ay önce atmıştık. Ancak, bu şahsın yüzünden geciktik. 150 yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşımız onun yüzünden mağdur oldu. Ayıptır, yazıktır…” dedi.

Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan toplantıları bugün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 16.00’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
BAŞDEĞİRMEN’DEN
O KİŞİYE SERT TEPKİ
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gündemin 17. Maddesi 2. Fıkrasında bulunan Huzurevi yapımı ile ilgili maddenin görüşmelerinde meclis üyelerine hitaben bir açıklama yaparak, koskoca Isparta’da bir kişinin şehre yapılmak istenen yatırımları engellediğini belirterek, o kişiye sert tepki gösterdi.
Başkan Başdeğirmen, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Evet arkadaşlar bilindiği gibi şehrimizdeki Huzurevi çok eski olduğu için yıkıyoruz. Yerine daha güzel ve daha modern bir Huzurevi yapıyoruz. Yeni yapılan yerde 150 yaşlı ve muhtaç vatandaşımız kalacak. Bu konuda biz belediye olarak yeri tahsis ettik, bina ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından yapılacak.
“YİNE AYNI KİŞİ
ISPARTA’NIN
YATIRIMLARININ
ÖNÜNÜ KESMEYE
ÇALIŞIYOR”
Fakat o da ne? Yine aynı şahıs yani Musa Burç denilen adam. Aynı otopark konusunda aldığımız kararlarda olduğu gibi kendisiyle alakası olmamasına rağmen Huzurevi ile ilgili kararımızı da yargıya götürmüş. Dava açmış. Tabi dola olarak mahkeme de bunu dikkate alıp incelemeler, karar veriyorum derken 2 – 3 ay geçiyor. Yani, bu adam bizim yani meclis olarak hepimizin burada Isparta’mız için aldığı kararları gıcıklık olsun diye yargıya taşıyıp vaktimizi çalıyor, yatırımlarımızı geciktiriyor. Ayıptır, yazıktır.
“ŞİMDİYE KADAR HUZUREVİNİN
TEMELİNİ ATMIŞ OLACAKTIK”
Biz şehrimize bir şeyler yapmak istiyoruz. Biz halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Ama bir kişi çıkıp aklınca bizim yatırımlarımızı engellemeye çalışıyor. Tabiki engelleyemeyecek. Ancak, sadece bize zaman kaybettirmiş olacak. Biz Huzurevini şehrimize yine yapacağız. Bu şahsın konuyu yargıya taşımasıyla olay 2 – 3 ay gecikmiş olacak. Oysa biz şimdiye kadar Huzurevinin temelini atmıştık ve önemli bir inşaat aşamasına da gelmiş olacaktı. Tabi burada yani bu şahsın yaptığı lüzumsuz işler yüzünden Huzurevinde barınacak olan 150 yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşımız mağdur oldu.
“BÖYLE ŞAHISLAR
YÜZÜNDEN İŞİMİZİ
HIZLI BİR ŞEKİLDE
YAPAMIYORUZ”
Bu şahsın ne yapmaya çalıştığını anlamak mümkün değil. Bu şahıs devletin yatırımlarını engellemeye çalışarak bir anlamda devlete karşı geliyor. İşte böyle insanlarla uğraşmaktan işimizi yapamıyoruz. Daha doğrusu, bu şahıslar işimizi yavaşlatıyor. Ben bu şahsı Isparta halkına havale ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.