Her zaman üyelerimizin yanındayız

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2021 - 11:36, Güncelleme: 08.08.2021 - 11:36
 

Her zaman üyelerimizin yanındayız

Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Sütçüler Çandır Bölgesinde çıkan orman yangınında Samanlığı ve Otlak alanları yanan üyelere yardıma koştu.
Sütçüler Çandır bölgesinde çıkan yangında samanlığı ve otlak alanları yanan Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeleri için, yine birlik üyelerinden gelen yardımları Birlik Başkanımız Süleyman Yaşar Köroğlu ile Birlik çalışanları Tuğrul Sak ve Abdullah Metlek ile ulaştırdı.Allah’ın bir daha ülkemize ve vatanımıza böyle afetler yaşatmaması ve şu anda ülkemizdeki orman yangınlarının bir an önce sönmesini dilediklerini ifade eden Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ülkemizin çeşitli yerlerinde olduğu gibi ilimiz Sütçüler İlçesi Çandır Köyünde de meydana gelen yangın felaketinde zarar gören hayvan yetiştiricilerimiz için üyelerimiz arasında yem ve saman yardım kampanyası başlattık. Devletimizin yaraları sardığından insani ihtiyaçların karşılandığından hiç şüpheniz yok. Bölgedeki meslektaşlarımız ile görüşmelerimizde hayvancılık bölgelerinde kaba yem ve kesim yeme ihtiyaç duyulduğu bilgisi üzerine bu yardım kampanyamıza başladık ve üyelerimizden bu konuda yardım ve destek geldi. Üreticilerimiz adına üreticilerimizin ihtiyaçlarını en iyi bileneler olarak hayvanlara yem ve saman desteğimizle yanlarında olduğumuzu birlik ve beraberlikle aşılamayacak hiç bir sorunun olmadığını göstermek için yangından zarar gören Sütçüler ilçemizdeki üyelerimize ulaştırdık. Allah bir daha böyle felaketler göstermesin” dedi.
Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Sütçüler Çandır Bölgesinde çıkan orman yangınında Samanlığı ve Otlak alanları yanan üyelere yardıma koştu.

Sütçüler Çandır bölgesinde çıkan yangında samanlığı ve otlak alanları yanan Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeleri için, yine birlik üyelerinden gelen yardımları Birlik Başkanımız Süleyman Yaşar Köroğlu ile Birlik çalışanları Tuğrul Sak ve Abdullah Metlek ile ulaştırdı.
Allah’ın bir daha ülkemize ve vatanımıza böyle afetler yaşatmaması ve şu anda ülkemizdeki orman yangınlarının bir an önce sönmesini dilediklerini ifade eden Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ülkemizin çeşitli yerlerinde olduğu gibi ilimiz Sütçüler İlçesi Çandır Köyünde de meydana gelen yangın felaketinde zarar gören hayvan yetiştiricilerimiz için üyelerimiz arasında yem ve saman yardım kampanyası başlattık.


Devletimizin yaraları sardığından insani ihtiyaçların karşılandığından hiç şüpheniz yok. Bölgedeki meslektaşlarımız ile görüşmelerimizde hayvancılık bölgelerinde kaba yem ve kesim yeme ihtiyaç duyulduğu bilgisi üzerine bu yardım kampanyamıza başladık ve üyelerimizden bu konuda yardım ve destek geldi. Üreticilerimiz adına üreticilerimizin ihtiyaçlarını en iyi bileneler olarak hayvanlara yem ve saman desteğimizle yanlarında olduğumuzu birlik ve beraberlikle aşılamayacak hiç bir sorunun olmadığını göstermek için yangından zarar gören Sütçüler ilçemizdeki üyelerimize ulaştırdık. Allah bir daha böyle felaketler göstermesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.