Çalıntı minibüsteki şüpheli aracı bırakarak kaçtı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2021 - 20:46, Güncelleme: 11.08.2021 - 20:46
 

Çalıntı minibüsteki şüpheli aracı bırakarak kaçtı

Isparta’nın Gelendost ilçesinde trafik ve jandarma ekiplerinin ‘dur’ ikazına uymayan araç Eğirdir’de yakalanırken, araçta bulunan şüpheli şahıs kaçtı.
Gelendost ilçesinde bölge trafik müdürlüğü ve jandarma ekipleri saat 17.10 sırasında 19 KF 356 plakalı Transporter aracı durdurmak istedi. Dur ikazına uymayan araç, Eğirdir istikametine doğru kaçtı. Eğirdir ilçe trafik müdürlüğü ekipleri, Göktaş köyü kavşağında aracı durdurdu. Araçta bulunan şahıslar dan E.Ç., çalıntı olduğu belirlenen aracı bırakarak ormanlık alana doğru kaçtı. Araçtaki şahıslar E.T., S.Z. ve H.T. ise yakalanarak gözaltına alındı. E.Ç.’yi yakalama çalışmaları sürüyor. Öte yandan olay yeri incelemesi yapıldıktan sonra çalıntı araç otoparka alındı.
Isparta’nın Gelendost ilçesinde trafik ve jandarma ekiplerinin ‘dur’ ikazına uymayan araç Eğirdir’de yakalanırken, araçta bulunan şüpheli şahıs kaçtı.

Gelendost ilçesinde bölge trafik müdürlüğü ve jandarma ekipleri saat 17.10 sırasında 19 KF 356 plakalı Transporter aracı durdurmak istedi. Dur ikazına uymayan araç, Eğirdir istikametine doğru kaçtı. Eğirdir ilçe trafik müdürlüğü ekipleri, Göktaş köyü kavşağında aracı durdurdu. Araçta bulunan şahıslar dan E.Ç., çalıntı olduğu belirlenen aracı bırakarak ormanlık alana doğru kaçtı. Araçtaki şahıslar E.T., S.Z. ve H.T. ise yakalanarak gözaltına alındı. E.Ç.’yi yakalama çalışmaları sürüyor.

Öte yandan olay yeri incelemesi yapıldıktan sonra çalıntı araç otoparka alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.