93 FARKLI MESLEKTE 383 PERSONEL VE İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2021 - 11:34, Güncelleme: 12.08.2021 - 11:34
 

93 FARKLI MESLEKTE 383 PERSONEL VE İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

Isparta İŞKUR aracılığı ile haftanın ‘Açık İşler’ ilanları yayımlandı. Buna göre; 93 Farklı Meslek Grubunda 383 personel alımı yapılacak. KPSS şartı yok. Peki kimler başvuru yapabilir?
Isparta İŞKUR aracılığı ile haftanın ‘Açık İşler’ ilanları yayımlandı. Buna göre; 93 Farklı Meslek Grubunda 383 personel alımı yapılacak. KPSS şartı yok. Peki kimler başvuru yapabilir?   Türkiye İş Kurumu Isparta İl Müdürlüğü, istihdam kapsamlı yeni iş ilanları yayımlaya devam ediyor. Ülkemizde devam eden pandemi sebebi ile milyonlarca kişi işsiz kaldı. Ancak Isparta İŞKUR il Müdürlüğü bu yönde iş arayanlara umut kapısı olmakla birlikte Isparta Geneli çeşitli firmaların ilanları ile kamuya ve özele 300’den fazla Personel Alımı ve İşçi Alımı yapılacak. Adayların başvuru yapabilmesi için firmaların veya kamu kurumlarının belirttiği nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan Memur, Personel ve İşçi Alımları için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmayacak Bu doğrultuda adaylar sadece Pozisyonun gerektirdiği nitelikleri sağlayarak başvurularını yapabilecekler. 93 Farklı Meslek için yayımlanan 383 bin kişilik boşluk ile firmalar, Kamu kurum ve kuruluşlarının ilanlarına başvurular bazı nitelikler doğrultusunda yapılacak. Bu kapsamda adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Engelli adaylar için engelli olduğunu gösterir rapora sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Eski Hükümlü adaylar için eski hükümlü olduğunu gösterir rapor sahibi olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi genel şartlar aranacak. Özel olarak ise en az ilkokul mezunu olmak, Alım yapılacak meslek hakkında bilgi sahibi olmak gibi de özel şartlar aranacak. İş arayan vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biriside Kurumların veya Kuruluşların hangi sosyal olanaklarla İşçi ve Personel alımı yapacağıdır. Bu kapsamda kurum ve kuruluşlar farklı sosyal olanaklarla bünyesindeki çalışana yardım sağlamaktadır. Sosyal olanaklar içerisinden SGK, Yol, Yemek ve Prim gibi sosyal olanaklar sağlanıyor.
Isparta İŞKUR aracılığı ile haftanın ‘Açık İşler’ ilanları yayımlandı. Buna göre; 93 Farklı Meslek Grubunda 383 personel alımı yapılacak. KPSS şartı yok. Peki kimler başvuru yapabilir?

Isparta İŞKUR aracılığı ile haftanın ‘Açık İşler’ ilanları yayımlandı. Buna göre; 93 Farklı Meslek Grubunda 383 personel alımı yapılacak. KPSS şartı yok. Peki kimler başvuru yapabilir?
 
Türkiye İş Kurumu Isparta İl Müdürlüğü, istihdam kapsamlı yeni iş ilanları yayımlaya devam ediyor. Ülkemizde devam eden pandemi sebebi ile milyonlarca kişi işsiz kaldı. Ancak Isparta İŞKUR il Müdürlüğü bu yönde iş arayanlara umut kapısı olmakla birlikte Isparta Geneli çeşitli firmaların ilanları ile kamuya ve özele 300’den fazla Personel Alımı ve İşçi Alımı yapılacak. Adayların başvuru yapabilmesi için firmaların veya kamu kurumlarının belirttiği nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan Memur, Personel ve İşçi Alımları için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmayacak Bu doğrultuda adaylar sadece Pozisyonun gerektirdiği nitelikleri sağlayarak başvurularını yapabilecekler.

93 Farklı Meslek için yayımlanan 383 bin kişilik boşluk ile firmalar, Kamu kurum ve kuruluşlarının ilanlarına başvurular bazı nitelikler doğrultusunda yapılacak. Bu kapsamda adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Engelli adaylar için engelli olduğunu gösterir rapora sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Eski Hükümlü adaylar için eski hükümlü olduğunu gösterir rapor sahibi olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi genel şartlar aranacak.
Özel olarak ise en az ilkokul mezunu olmak, Alım yapılacak meslek hakkında bilgi sahibi olmak gibi de özel şartlar aranacak.

İş arayan vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biriside Kurumların veya Kuruluşların hangi sosyal olanaklarla İşçi ve Personel alımı yapacağıdır. Bu kapsamda kurum ve kuruluşlar farklı sosyal olanaklarla bünyesindeki çalışana yardım sağlamaktadır. Sosyal olanaklar içerisinden SGK, Yol, Yemek ve Prim gibi sosyal olanaklar sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.