Milli Eskrimciler Davraz’da

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2021 - 10:51, Güncelleme: 17.08.2021 - 10:51
 

Milli Eskrimciler Davraz’da

Eskrim Milli Takımı yeni sezon ve Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için Yüksek Rakımlı Kamp Merkezi Davraz’ı seçti. Genel kondisyon ve teknik çalışmaların bir arada olduğu Eskrim Milli Takım Hazırlık Kampında; Milli Takım Başantrenörü Valery Shturbabin önderliğinde, 13'ü TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) sporcusu olmak üzere toplam 36 sporcu, 2021-2022 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. 9 Ağustos'tan bu yana devam eden kamp, 22 Ağustos'ta sona erecek.
Eskrim Milli Takımı yeni sezon ve Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için Yüksek Rakımlı Kamp Merkezi Davraz’ı seçti. Genel kondisyon ve teknik çalışmaların bir arada olduğu Eskrim Milli Takım Hazırlık Kampında; Milli Takım Başantrenörü Valery Shturbabin önderliğinde, 13'ü TOHM ( Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) sporcusu olmak üzere toplam 36 sporcu, 2021-2022 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. 9 Ağustos'tan bu yana devam eden kamp, 22 Ağustos'ta sona erecek. Turizmi 12 aya yayma hedefiyle son yıllarda bir çok yatırım yapılan Davraz Kayak Merkezi bu çalışmalarının karşılığını alıyor. Halter Kadın Milli Takımının ardından Eskrim Milli Takımı da kamp merkezi olarak Davraz’ı seçti. Lavanta ve gül bahçeleri arasındaki modern spor salonunda antrenmanlarını yapan sporcular salonun hemen yanı başındaki Davraz Otel’de yemek yiyip dinleniyorlar. Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı bu günlerde Davraz’ın sahip olduğu serin hava ise sporcuları en çok memnun eden sebeplerin başında geliyor. Kamp hakkında bilgi veren Milli Takım Başantrenörü Valery Shturbabin sezonun ilk kampı için Davraz’da olduklarını söyleyerek “Çok güzel bir salon yapılmış, çalışmak için çok güzel imkanlar sağlanmış, hiç ses yok, çok sakin sporcular da rahatlıyorlar, otelimiz de çok güzel her şey çok güzel” dedi. Davraz’a ilk kez geldiğini ve çok beğendiğini söyleyen Milli Sporculardan Enver Yıldırım da “Rakım çok yüksek, çevresi çok ferah, havası çok temiz o yüzden memnunuz, kaldığımız yer de iyi. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor bu salon da buna oldukça müsait bir konumda. Günde çift antrenman yapıyoruz, sabahları yürüyüş yapıyoruz bence sezona iyi bir hazırlık kampı” diye konuştu. Milli Sporcu Firuze Ayşen Güneş ise “ Isparta’ya ilk kez geldim, gerçekten çok güzel, yüksek rakımdayız soğuk bir havası var hepimize iyi geldi. 2 haftalık bir kamp olacak. Burada Federasyon Kupası ve Avrupa Şampiyonası’na hazırlanıyoruz” dedi.
Eskrim Milli Takımı yeni sezon ve Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için Yüksek Rakımlı Kamp Merkezi Davraz’ı seçti. Genel kondisyon ve teknik çalışmaların bir arada olduğu Eskrim Milli Takım Hazırlık Kampında; Milli Takım Başantrenörü Valery Shturbabin önderliğinde, 13'ü TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) sporcusu olmak üzere toplam 36 sporcu, 2021-2022 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. 9 Ağustos'tan bu yana devam eden kamp, 22 Ağustos'ta sona erecek.

Eskrim Milli Takımı yeni sezon ve Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için Yüksek Rakımlı Kamp Merkezi Davraz’ı seçti. Genel kondisyon ve teknik çalışmaların bir arada olduğu Eskrim Milli Takım Hazırlık Kampında; Milli Takım Başantrenörü Valery Shturbabin önderliğinde, 13'ü TOHM ( Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) sporcusu olmak üzere toplam 36 sporcu, 2021-2022 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. 9 Ağustos'tan bu yana devam eden kamp, 22 Ağustos'ta sona erecek.

Turizmi 12 aya yayma hedefiyle son yıllarda bir çok yatırım yapılan Davraz Kayak Merkezi bu çalışmalarının karşılığını alıyor. Halter Kadın Milli Takımının ardından Eskrim Milli Takımı da kamp merkezi olarak Davraz’ı seçti. Lavanta ve gül bahçeleri arasındaki modern spor salonunda antrenmanlarını yapan sporcular salonun hemen yanı başındaki Davraz Otel’de yemek yiyip dinleniyorlar. Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı bu günlerde Davraz’ın sahip olduğu serin hava ise sporcuları en çok memnun eden sebeplerin başında geliyor.

Kamp hakkında bilgi veren Milli Takım Başantrenörü Valery Shturbabin sezonun ilk kampı için Davraz’da olduklarını söyleyerek “Çok güzel bir salon yapılmış, çalışmak için çok güzel imkanlar sağlanmış, hiç ses yok, çok sakin sporcular da rahatlıyorlar, otelimiz de çok güzel her şey çok güzel” dedi.

Davraz’a ilk kez geldiğini ve çok beğendiğini söyleyen Milli Sporculardan Enver Yıldırım da “Rakım çok yüksek, çevresi çok ferah, havası çok temiz o yüzden memnunuz, kaldığımız yer de iyi. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor bu salon da buna oldukça müsait bir konumda. Günde çift antrenman yapıyoruz, sabahları yürüyüş yapıyoruz bence sezona iyi bir hazırlık kampı” diye konuştu.

Milli Sporcu Firuze Ayşen Güneş ise “ Isparta’ya ilk kez geldim, gerçekten çok güzel, yüksek rakımdayız soğuk bir havası var hepimize iyi geldi. 2 haftalık bir kamp olacak. Burada Federasyon Kupası ve Avrupa Şampiyonası’na hazırlanıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.