Başkan Başdeğirmen: Örnek çalışmalar içerisindeyiz

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2021 - 16:24, Güncelleme: 17.08.2021 - 16:24
 

Başkan Başdeğirmen: Örnek çalışmalar içerisindeyiz

Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman ve belediye meclisi üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek, ilçelerine yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür etti.
Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman ve belediye meclisi üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek, ilçelerine yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür etti. Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ilçelerine asfalt sözü verdiğini ve bu sözün hemen yerine getirildiğini aktararak teşekkür etti. Kahraman, “Başkanımız bize ağabey belediyeciliğini yaptı. Başkanımızdan 2100 metre civarında bir asfalt istemiştik, isteğimizi ikiye katlamış oldu. Bunun yanında başkanımız bazı malzeme destekleri verdi, oyun parklarında yardımcı oldu. Her zaman başkanımızla beraberiz. Başkanımıza ilçemize yapmış olduğu desteklerden dolayı şahsım, belediyem ve vatandaşlarım adına teşekkür ederim” dedi. Aksu Belediye Meclisi Üyeleri de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve özellikle yıllardır doğalgaz alamayan eski mahallelere ve yerleşim yerlerine gaz sağlanmasının önemli olduğunu belirttiler. Meclis üyeleri, “O dar sokaklara doğalgaz nasıl geldi. Vatandaşlar o kadar memnunlar ki, ‘bugüne kadar hiçbiri yapmadı, yaptıramadık. O dar sokaklara doğalgazın gelişine biz bile inanamadık’ diyorlar. Bu görüntüleri televizyonda izledik ve mutlu olduk, yaptığınız hizmetlerden gurur duyuyoruz” görüşlerinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de ağabey-kardeş belediyeler olarak örnek çalışmalar içerisinde olduklarını belirtti. Başdeğirmen, “Seçimlerden önce Isparta Belediyesi olarak bizler ağabey belediye olacağız, ilçelerimizi, beldelerimizi ve köylerimizi mümkün olduğu kadar ihtiyaçlarını tabi ki, sorumlu olan birim özel idaredir. Özel idarenin sorumluluğu dışında kalan ve yetişemediği yerlerde Isparta Belediyesi olarak bizlerin destekleyeceği sözünü vermiştik. Ve bu sözümüzün arkasında olduğumuz sizin ziyaretinizle de belli oluyor. Sadece Aksu değil, diğer belediyelerimizin de taleplerini mümkün olduğu kadar imkanlarımız dahilinde yerine getirdik ve yerine de getirmeye de devam ediyoruz. Bütün ilçeler bizim ilçemiz. Aksu Belediyemiz en son hizmet alan belediyelerimizden bir tanesi. Asfalt ihtiyacını, oyun parkını ve bazı eksikliklerini gidererek yardımcı olduk” şeklinde konuştu. Şehrin tamamındakilerin kendi vatandaşları olduğunu aktaran Başkan Başdeğirmen, “Yapmış olduğumuz hizmet, devletimizin bize vermiş olduğu imkanı insanımıza kullanmaktır. Şehrimizin merkezindeki hizmetlerimizin yanı sıra yakın köylerimiz, beldelerimiz, ilçelerimizde ne zaman bize ihtiyaç olursa, talep olursa imkanımız dahilinde yetişmeye çalışıyoruz. Bizler bu görevi severek isteyerek gönülden yapıyoruz. Memnuniyet çok önemli. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman ve belediye meclisi üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek, ilçelerine yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman ve belediye meclisi üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek, ilçelerine yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ilçelerine asfalt sözü verdiğini ve bu sözün hemen yerine getirildiğini aktararak teşekkür etti. Kahraman, “Başkanımız bize ağabey belediyeciliğini yaptı. Başkanımızdan 2100 metre civarında bir asfalt istemiştik, isteğimizi ikiye katlamış oldu. Bunun yanında başkanımız bazı malzeme destekleri verdi, oyun parklarında yardımcı oldu. Her zaman başkanımızla beraberiz. Başkanımıza ilçemize yapmış olduğu desteklerden dolayı şahsım, belediyem ve vatandaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

Aksu Belediye Meclisi Üyeleri de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve özellikle yıllardır doğalgaz alamayan eski mahallelere ve yerleşim yerlerine gaz sağlanmasının önemli olduğunu belirttiler. Meclis üyeleri, “O dar sokaklara doğalgaz nasıl geldi. Vatandaşlar o kadar memnunlar ki, ‘bugüne kadar hiçbiri yapmadı, yaptıramadık. O dar sokaklara doğalgazın gelişine biz bile inanamadık’ diyorlar. Bu görüntüleri televizyonda izledik ve mutlu olduk, yaptığınız hizmetlerden gurur duyuyoruz” görüşlerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de ağabey-kardeş belediyeler olarak örnek çalışmalar içerisinde olduklarını belirtti. Başdeğirmen, “Seçimlerden önce Isparta Belediyesi olarak bizler ağabey belediye olacağız, ilçelerimizi, beldelerimizi ve köylerimizi mümkün olduğu kadar ihtiyaçlarını tabi ki, sorumlu olan birim özel idaredir. Özel idarenin sorumluluğu dışında kalan ve yetişemediği yerlerde Isparta Belediyesi olarak bizlerin destekleyeceği sözünü vermiştik. Ve bu sözümüzün arkasında olduğumuz sizin ziyaretinizle de belli oluyor. Sadece Aksu değil, diğer belediyelerimizin de taleplerini mümkün olduğu kadar imkanlarımız dahilinde yerine getirdik ve yerine de getirmeye de devam ediyoruz. Bütün ilçeler bizim ilçemiz. Aksu Belediyemiz en son hizmet alan belediyelerimizden bir tanesi. Asfalt ihtiyacını, oyun parkını ve bazı eksikliklerini gidererek yardımcı olduk” şeklinde konuştu.

Şehrin tamamındakilerin kendi vatandaşları olduğunu aktaran Başkan Başdeğirmen, “Yapmış olduğumuz hizmet, devletimizin bize vermiş olduğu imkanı insanımıza kullanmaktır. Şehrimizin merkezindeki hizmetlerimizin yanı sıra yakın köylerimiz, beldelerimiz, ilçelerimizde ne zaman bize ihtiyaç olursa, talep olursa imkanımız dahilinde yetişmeye çalışıyoruz. Bizler bu görevi severek isteyerek gönülden yapıyoruz. Memnuniyet çok önemli. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.