Isparta Belediyesinden Duyuru

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2021 - 16:51, Güncelleme: 17.08.2021 - 16:51
 

Isparta Belediyesinden Duyuru

Isparta Belediyesinden Duyuru
Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen ve belediyemiz adı kullanılarak, Sütçüler İlçesi Çandır Yazılı Kanyon bölgesi ve ülkemizin diğer noktalarında yaşanan orman yangınları ile sel felaketlerine maruz kalan vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere gerek telefonla gerekse bazı mahallelerde ev ev dolaşılarak yardım istendiği noktasında duyumlar alınmıştır. Gerek Isparta Belediyesi gerek Belediye Başkanımız ve başkan yardımcılarımız tarafından hiçbir vatandaşımızdan herhangi bir ad altında yardım talebinde bulunulmamaktadır. Bu hususta vatandaşlarımızın dikkatli olmaları ve gerek ayni gerek nakdi yardım talebinde bulunan kişi veya kişilere kesinlikle itibar edilmemesi hususunu kamuoyuna saygıyla duyururuz… Isparta Belediye Başkanlığı
Isparta Belediyesinden Duyuru

Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen ve belediyemiz adı kullanılarak, Sütçüler İlçesi Çandır Yazılı Kanyon bölgesi ve ülkemizin diğer noktalarında yaşanan orman yangınları ile sel felaketlerine maruz kalan vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere gerek telefonla gerekse bazı mahallelerde ev ev dolaşılarak yardım istendiği noktasında duyumlar alınmıştır.

Gerek Isparta Belediyesi gerek Belediye Başkanımız ve başkan yardımcılarımız tarafından hiçbir vatandaşımızdan herhangi bir ad altında yardım talebinde bulunulmamaktadır.
Bu hususta vatandaşlarımızın dikkatli olmaları ve gerek ayni gerek nakdi yardım talebinde bulunan kişi veya kişilere kesinlikle itibar edilmemesi hususunu kamuoyuna saygıyla duyururuz…

Isparta Belediye Başkanlığı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.