Artık elektronik geçiş sistemi uygulanacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2021 - 11:39, Güncelleme: 18.08.2021 - 11:39
 

Artık elektronik geçiş sistemi uygulanacak

Isparta Gençlik ve Spor Müdürlüğü bağlı tüm spor tesisleri ve gençlik merkezlerindeki giriş ve çıkış verilerinin tutularak tesis kullanım verilerini belirlemek amacıyla tesis elektronik geçiş sistemi kuruldu.
Isparta Gençlik ve Spor Müdürlüğü bağlı tüm spor tesisleri ve gençlik merkezlerindeki giriş ve çıkış verilerinin tutularak tesis kullanım verilerini belirlemek amacıyla tesis elektronik geçiş sistemi kuruldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı dijital dönüşüm kapsamında önemli bir çalışmaya imza attı. Bakanlığa bağlı tüm spor ve gençlik tesislerde artık elektronik geçiş sistemi uygulanacak. Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tüm spor tesisleri ve gençlik merkezlerindeki giriş ve çıkış verilerinin tutularak tesislerin kullanım oranlarını ölçmek, antrenör sporcu, personel, Gençlik Merkezi üyesi gençlerimizin ve vatandaşlarımızın tesis kullanım verilerini belirlemek amacıyla tesis elektronik geçiş sistemi donanımları İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüklerindeki tüm Gençlik ve Spor Tesislerine alt yapı teknik cihazların kurulumu İl Bilgi İşlem ve İletişim Birimi tarafından yapıldı. Bu kapsamda il ve ilçelerde toplam 20 tesiste elektronik geçiş sistemi kurulumu gerçekleştirildi. PEKİ TESİSLERE NASIL GİRİŞ VE ÇIKIŞ YAPILACAK? İl Müdürlüğümüz spor ve gençlik tesislerimize kurulumu yapılan cihazın kullanımı oldukça pratik. Dijital ekrana sahip cihazda bulunan kart giriş yerine yeni T.C cipli kartınızı takmanızla birlikte GİRİŞ sekmenine basarak, tesislerimize girebilir tesislerimizden çıkarken aynı şekilde ÇIKIŞ sekmenine basmanız yeterli olacak. SPOCUYUZBİZ VE GENÇİZBİZ MOBİL UYGULAMASI Yeni T.C cipli kartının yanı sıra Elektronik Tesis Geçiş Sistemi mobil uygulamalarda giriş yapılabilecek. Spor tesisleri için SPORCUYUZBİZ, Gençlik Merkezleri için ise GENÇİZBİZ Andorid veya Appstore uygulamalarıyla tesislerimize giriş yapılabilecek. Andorid veya Appstore SPORCUYUZBİZ, GENÇİZBİZ uygulamaları indirilerek e-devlet girişi ile sporcu veya genç kartı modülünden karekod oluşturarak giriş yapabilecek. Veliler uygulamalardan kendi e-devlet şifresini yaparak, VELAYET girişine çocuklarının T.C’sini girerek karekod oluşturabilecek. HES KODU SORGULANABİLİYOR Cihazları diğer bir özelliği ise HES KODU sorgulaması. Hayat Eve Sığar uygulamasında bulunan HES KODU karekodunu cihaza okutarak, kişinin risksiz ve riskli olduğunu tespit edebiliyor. ELEKTRONİK GEÇİŞ SİSTEMİNE SAHİP TESİSLERİMİZ ; (Atatürk Stadyumu, Işıkkent Spor Salonu, 6 Mart Spor Salonu, Kamp Eğitim Merkezi, Milli Egemenlik Spor Kompleksi, Sav Spor Kompleksi, Tahsin Bilginer Yüzme Havuzu, Isparta Gençlik Merkezi, Keçiborlu Spor Salonu, Keçiborlu Gençlik Merkezi, Atabey Spor Salonu, Eğirdir Spor Salonu, Eğirdir Gençlik Merkezi, Gelendost Spor Salonu, Yalvaç Spor Salonu, Yalvaç Gençlik Merkezi, Şarkikaraağaç Spor Salonu, Şarkikaraağaç Gençlik Merkezi,  Uluborlu Spor Salonu, Senirkent Spor Salonu)      
Isparta Gençlik ve Spor Müdürlüğü bağlı tüm spor tesisleri ve gençlik merkezlerindeki giriş ve çıkış verilerinin tutularak tesis kullanım verilerini belirlemek amacıyla tesis elektronik geçiş sistemi kuruldu.

Isparta Gençlik ve Spor Müdürlüğü bağlı tüm spor tesisleri ve gençlik merkezlerindeki giriş ve çıkış verilerinin tutularak tesis kullanım verilerini belirlemek amacıyla tesis elektronik geçiş sistemi kuruldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı dijital dönüşüm kapsamında önemli bir çalışmaya imza attı. Bakanlığa bağlı tüm spor ve gençlik tesislerde artık elektronik geçiş sistemi uygulanacak.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tüm spor tesisleri ve gençlik merkezlerindeki giriş ve çıkış verilerinin tutularak tesislerin kullanım oranlarını ölçmek, antrenör sporcu, personel, Gençlik Merkezi üyesi gençlerimizin ve vatandaşlarımızın tesis kullanım verilerini belirlemek amacıyla tesis elektronik geçiş sistemi donanımları İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüklerindeki tüm Gençlik ve Spor Tesislerine alt yapı teknik cihazların kurulumu İl Bilgi İşlem ve İletişim Birimi tarafından yapıldı.

Bu kapsamda il ve ilçelerde toplam 20 tesiste elektronik geçiş sistemi kurulumu gerçekleştirildi.

PEKİ TESİSLERE NASIL GİRİŞ VE ÇIKIŞ YAPILACAK?

İl Müdürlüğümüz spor ve gençlik tesislerimize kurulumu yapılan cihazın kullanımı oldukça pratik. Dijital ekrana sahip cihazda bulunan kart giriş yerine yeni T.C cipli kartınızı takmanızla birlikte GİRİŞ sekmenine basarak, tesislerimize girebilir tesislerimizden çıkarken aynı şekilde ÇIKIŞ sekmenine basmanız yeterli olacak.

SPOCUYUZBİZ VE GENÇİZBİZ MOBİL UYGULAMASI

Yeni T.C cipli kartının yanı sıra Elektronik Tesis Geçiş Sistemi mobil uygulamalarda giriş yapılabilecek. Spor tesisleri için SPORCUYUZBİZ, Gençlik Merkezleri için ise GENÇİZBİZ Andorid veya Appstore uygulamalarıyla tesislerimize giriş yapılabilecek.

Andorid veya Appstore SPORCUYUZBİZ, GENÇİZBİZ uygulamaları indirilerek e-devlet girişi ile sporcu veya genç kartı modülünden karekod oluşturarak giriş yapabilecek. Veliler uygulamalardan kendi e-devlet şifresini yaparak, VELAYET girişine çocuklarının T.C’sini girerek karekod oluşturabilecek.

HES KODU SORGULANABİLİYOR

Cihazları diğer bir özelliği ise HES KODU sorgulaması. Hayat Eve Sığar uygulamasında bulunan HES KODU karekodunu cihaza okutarak, kişinin risksiz ve riskli olduğunu tespit edebiliyor.

ELEKTRONİK GEÇİŞ SİSTEMİNE SAHİP TESİSLERİMİZ ;

(Atatürk Stadyumu, Işıkkent Spor Salonu, 6 Mart Spor Salonu, Kamp Eğitim Merkezi, Milli Egemenlik Spor Kompleksi, Sav Spor Kompleksi, Tahsin Bilginer Yüzme Havuzu, Isparta Gençlik Merkezi, Keçiborlu Spor Salonu, Keçiborlu Gençlik Merkezi, Atabey Spor Salonu, Eğirdir Spor Salonu, Eğirdir Gençlik Merkezi, Gelendost Spor Salonu, Yalvaç Spor Salonu, Yalvaç Gençlik Merkezi, Şarkikaraağaç Spor Salonu, Şarkikaraağaç Gençlik Merkezi,  Uluborlu Spor Salonu, Senirkent Spor Salonu)

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.